Rose Bikes predstavlja: JESEN JE ČAS ZA TEST

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.

Rose Bikes predstavlja: JESEN JE ČAS ZA TEST

OdgovorNapisal/-a Rose Bikes » 24 Avg 2015 20:03

Po lanski premierni izvedbi testnega dneva, bo nemški ROSE letos ponovno priredil testni dan koles ROSE. Termin: 5. september, Kranjska Gora.

Slika

Tokrat bo na voljo takorekoč celotna ponudba koles ROSE, kar je vsekakor korak naprej v primerjavi z lanskim letom, ko je bil testni dan v celoti podrejen kolesom za ciklokros. Nova pa je tudi lokacija – Brdo pri Kranju bo zamenjala Kranjska Gora, ki ponuja več raznolikega terena za preizkus najrazličnejših modelov koles ROSE. Kranjskogorski Bike Park bo torej prizorišče dogodka, ki bo na sporedu na dan Juriša na Vršič, v soboto, 5. septembra ob 9. uri zjutraj in se bo zaključil ob 17. uri, ko preneha z obratovanjem tudi žičnica kolesarskega parka. Mimogrede, žičnica bo za udeležence testnega dneva koles ROSE na voljo brezplačno.


In katera kolesa bodo na voljo za testiranje?

Točen seznam koles bo sledil v prihodnjih dneh, ko bodo dokončno znane tudi velikosti okvirjev in oprema testnih koles, v vsakem primeru pa bodo tako cestni kot tudi gorski kolesarji lahko izbirali med praktično vsemi najbolj priljubljenimi modeli koles aktualne ponudbe.
Med gorskimi kolesi tako ne bosta manjkala XC modela Psycho Path in Dr.Z, vsegorska Ground Control in Root Miller, enduro uspešnica Uncle Jimbo ter fatbike Tusker.
Za užitke pa ne bodo prikrajšani niti cestni kolesarji, ki se bodo lahko spoznali s tekmovalnima modeloma X-Lite Team in X-Lite CRS, maraton modelom z disk zavorami Xeon CDX ter aluminijastima specialkama Xeon RS in Pro SL. Tam pa bo zagotovo tudi ciklokros model Pro DX Cross.

Aktualna ponudba koles Rose je na voljo na spletni strani http://www.rosebikes.si/izdelki/kolesa. Ne pozabite, vsak kolesar potrebuje svoja pedala in svoje kolesarske čevlje.

Prednost za preizkus bodo imeli predhodno prijavljeni kolesarji (seznam koles in velikosti sledijo v prihodnjih dneh), za posameznega kolesarja pa se predvideva največ 45 minut testne vožnje. Pogoj za izposojo kolesa je polnoletnost in strinjanje z določili izposoje kolesa. Prijave in informacije na info@rosebikes.si ali na Facebook profilu http://www.facebook.com/rosebikesslovenija
Uporabniški avatar
Rose Bikes
član
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 10 Apr 2014 20:14

Re: Rose Bikes predstavlja: JESEN JE ČAS ZA TEST

OdgovorNapisal/-a Rose Bikes » 28 Avg 2015 17:23

Seznam testnih koles je tu!

5. septembra se vidimo v Kranjski Gori v tamkajšnjem Bike Park Kranjska Gora na testu koles ROSE. Za testiranje bodo na voljo spodnja kolesa, zato pohiti z rezervacijo termina (vsaka polna ura med 9.00 in 17.00).

Pošlji prijavo na info@rosebikes.si ali na http://www.facebook.com/rosebikesslovenija!

Slika
Uporabniški avatar
Rose Bikes
član
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 10 Apr 2014 20:14

Re: Rose Bikes predstavlja: JESEN JE ČAS ZA TEST

OdgovorNapisal/-a Rose Bikes » 29 Avg 2015 08:14

Še v sliki: gorska kolesa, ki jih bo mogoče preizkusiti na testnem dnevu koles ROSE!

Dr.Z
Slika


Granite Chief
Slika


Ground Control
Slika


Psycho Path
Slika


Root Miller
Slika


The Tusker
Slika


Uncle Jimbo
Slika
Uporabniški avatar
Rose Bikes
član
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 10 Apr 2014 20:14


Vrni se na Obvestila, objave, koledarji prireditev, tekmovanjaKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov