Freeride Blagovica 2016

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.

Freeride Blagovica 2016

OdgovorNapisal/-a SmokingR » 09 Sep 2016 00:00

Dirkanje in zabava se 10. in 11. septembra vračata na Čelešnk. Tekma bo potekala po delno spremenjeni progi.

Slika

Štart je na DH liniji, nato se po novo speljani liniji priključi na freeride in gre po freeridu vse do skokov pri brunarici.

SlikaZakaj freeride? Na progi je vsaj 7 skokov. En drop čez skalo in ne tako zahtevna proga prinaša več zabave kot dela na kolesu. Freeride linija gre tokrat čez »Rocky«-ja, tako da Walride tokrat ni vključen. Mimo vseh skokov bodo tudi "čiken" linije.

Slika

Popravljen je Jurček (skok v gozdu nad brunarico), ki je bil zaradi velikih hitrosti »nesel malo previsoko«. Prav tako je na novo postavljen most v spodnjem delu proge.

Slika


Potek:
Plan je, da se v soboto »trenira«, v nedeljo med 9.00 in 12.30 se vozi na čas, kolikor fur kdo naredi. Ob 14.00 tekma - razvrstitve glede na najbolše čase.

Slika

Za vse tiste, ki bodo soboto preživeli na Krvavcu (ali kje drugje) in bi v nedeljo vozili na Čelešnku, bomo prijave sprejemali tudi v nedeljo in sicer do 8 ure zjutraj. Prijavnina za nedeljo bo 5€ manj torej 20€. Bili bi pa veseli, če bi prijavo sporočili do sobote, da vemo okvirno računati število kombijev.

Denarne nagrade so:
1. - 100€,
2. - 75€
3. - 50€
v vsaki od 3 kategorij (fantje do 18, fantje nad 18 in ženske). Poleg tega pa še praktične nagrade sponzorjev tekmovanja.

Prijave na http://prijavim.se/calendar/ ali na mtb.celesnk@gmail.com, tekmovalci pod 18 bodo morali prinesti podpisano izjavo staršev.

Za konec pa še dva lanska videa:

1: https://www.youtube.com/watch?v=R5pbeyZeXmc
2: https://www.youtube.com/watch?v=Bx3O8R4x_iA

Tekma je orgevanje za drugo leto, tako, da bo vsak tekmovalec s svojo prisotnostjo naredil nekaj dobrega za prepoznavnost najhitrejše verzije gorskega kolesarstva.
Uporabniški avatar
SmokingR
član
 
Prispevkov: 74
Pridružen: 12 Sep 2007 13:36

Vrni se na Obvestila, objave, koledarji prireditev, tekmovanjaKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov