Stran 1 od 1

Mondraker test day - SC Bela - Gače - 3.6.2017

OdgovorObjavljeno: 29 Maj 2017 09:18
Napisal/-a Porson
Mondraker, Cube, Fox, Five Ten, Leatt Protectives - znamke, ki v svetu gorskega kolesarstva nekaj pomenijo.

V soboto 3.6. bo na parkirišču smučišča Bela – Gače Mondraker test day, ki je namenjen testiranju koles in kolesarske opreme ter seveda tudi druženju in spoznavanju. Kolesa boste lahko preizkusili na izdelanih trailih, ki potekajo po gozdovih ob smučišču. Na voljo bodo različne težavnostne stopnje tako, da bo tudi za tiste, ki še niso najbolj nabrušeni, nekaj. V okolici smučišča je tudi obilica makedamskih cest za vse XC navdušence, otroke in družine.

Na Mondraker test day boste lahko brcali v klanec, na voljo pa bo tudi šatl za vse, ki vam potenje v klanec ne diši preveč.

Za želodčke bodo poskrbeli burgerji in rebrca z žara, tekočine pa tudi ne bo manjkalo, saj smo na Dolenjskem.

Na kratko o predstavitejih:

Mondraker - vrhunski španski proizvajalec gorskih koles, ki prodira s svijimi revolucionarnimi tehnologijami: Foraward technology, Zero suspension in Stelth technology. Na kolesu Mondraker prva mesta v DH osvaja Danny Hart , na svetovni sceni enduro dirk, pa prodira Slovenec Vid Peršak. V soboto bodo na razpolago naslednji modeli koles Mondraker:
- Dune Carbon – S, M, L
- Factor XR – M, L, XL
- Foxy RR – M, L
- Dune Al – M
- Foxy R – M
- Crafty – M
- Vantage XR – L
- E-Crafty – M, L
- E-Factor – S

Cube – nemški proizvajalec koles, ki se nezadržno vzpenja, saj ponuja odlična kolesa za izjemno ugodno ceno. Potestirali boste lahko 3 hibridna kolesa.

Fox suspension – vodilni svetovni proizvajalec vzmetenja. Na predstavitvi boste lahko brezplačno pravilno nastavili vzmetenje na svojem kolesu.

Five Ten – izjemno priljubljen vrhunski proizvajalec obutve za gorske kolesarje. Na predstavitvi si boste lahko ogledali kolekcijo obutve za freeriderje in vse ostale, ter poklepetali s tistimi, ki obvladajo najbolje.

Leatt Protectives – zaščita telesa je pri mtb izjemno pomembna, zato Leatt protectives ponuja vrhunsko zaščito za profesionalce in rekreativce. Ogledali si boste lahko paleto izdelkov za komolce, kolena in telo, ter preizkusili »neck brass«.

Event na FB: https://www.facebook.com/events/1895962803986456/

Re: Mondraker test day - SC Bela - Gače - 3.6.2017

OdgovorObjavljeno: 01 Jun 2017 08:20
Napisal/-a MarE
Lahko uletite na gornjo postajo trosedeznice, pa bomo se kaj o radioamaterscini rekli. Tekmovanje in field day je tudi ta vikend.

Re: Mondraker test day - SC Bela - Gače - 3.6.2017

OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2017 13:24
Napisal/-a Porson