MTB kamp, enoslednice ob avstrijskih jezerih

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.

MTB kamp, enoslednice ob avstrijskih jezerih

OdgovorNapisal/-a Porson » 18 Jun 2018 20:20

Slika

23. - 25. JUN 2018

Podaljšan vikend (3 dni, v ponedeljek je praznik) za vse, ki jih navdušuje kolesarjenje po ozkih potkah, tako po naravnih enoslednicah, kot po zgrajenih trailih. Primerno za tiste, ki se s takšnim kolesarjenjem šele spoznavate in za tiste, ki nekaj izkušenj že imate, pa bi znanje radi nadgradili. Tereni, ki jih bomo obiskali so naravnost odlični za nabiranje novih izkušenj. Opcija je tudi prijava le za 1 dan ali 2 dni.

V treh dneh bomo kolesarili ob dveh jezerih, spali pa v prijetnem kampu na jezerski obali ali v bližnjih apartmajih. Dva dni bomo kolesarili izključno na lasten pogon, en dan pa bomo za vzpon uporabljali sedežnico (vozovnica je vključena v ceno). Za več informacij si poglejte zavihek PODROBNEJE.

Ker bomo bivali ob jezeru, bo vse tri dni za udeležence in njihove spremljevalce na voljo tudi testiranje SUP opreme švicarskega proizvajalca Indiana Sup in vodeno supanje po lepem Belem jezeru. Vse vključeno v ceno. Jezero se ponaša z eno najbolj čistih voda v Avstriji in je zelo primerno za kopanje.

Info:https://www.outdoorstation.si/avanture/termini/mtb-kamp-ob-avstrijskih-jezerih/
Uporabniški avatar
Porson
član
 
Prispevkov: 1306
Pridružen: 22 Sep 2003 17:25
Kraj: Lukovica

Vrni se na Obvestila, objave, koledarji prireditev, tekmovanjaKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov