Stran 1 od 1

Kolikokrat si se udeležil skupnih tur Table?

OdgovorObjavljeno: 03 Feb 2003 10:50
Napisal/-a Milan48
Tablaši organiziramo vsak mesec skupno turo. Prosim, najdi se na anketi in odgovori na vprašanje, ali pa kaj lepega, ali grdega, dopiši!

Spisek tur je tle: http://tabla.xenya.si/viewtopic.php?t=4454 Manjka januarska tura, ki je bila na Tinjan. Za predoglede se pa sami spomnite.


:?: :?: :?:

2 krat, za zdaj!

OdgovorObjavljeno: 08 Maj 2003 16:35
Napisal/-a Spy
Hey!

Udelezil sem se le dveh skupnih tur: lanskoletne Milkotove in predbozicne. Obe so bile super in tako imam velika pricakovanja za nedeljsko Maretovo turco :)
Hm.. kaj lahko povem? Morda to: pricakoval sem res hudo pripravljene kolesarje (Tolminske kljobase) in jih tudi srecal. Pac so sli mimo :) Toda prisel sem tudi sam do vrha, magari zadnji, pero' sem prisel. Za dol je bila druga pesem, uzivancija in pol. Niti ne vem koga sem sledil v recimo prvem skupnem delu spusta (nekoga, ki je fural Specialized Enduro)... toda :) Waw! Pogresal sem kondicijsko pripravljenost, ker enostavno na predelih, ko je bilo treba pedalirat ni bilo vec sape, he he
Na poti domov (Most na Soci - Portoroz) pa sem imel cel cajt obcutek, da se nikakor ne bom mogel zahvalit organizatorjem in vsem soudelezencem za neskoncne celodnevne uzitke. In, zal, tako tudi je.

Potem pa se je zgodila predbozicna :) He he, juzni primorci smo tudi na par slikcah :) Kaj smo delali ustavljeni ob potki nekateri ze veste :P Popravila pac ;) In... Dejstvo je, da toliko kolesarjev s tako dobrimi kolesi v kup nisem se nikoli videl.

Upam, da bo se tako!

LP, Spy.

OdgovorObjavljeno: 08 Maj 2003 19:18
Napisal/-a maticn
Ni vse samo v kolesih. Ogromno je v duhu ...


Pa s tem ne mislim na kaksne stare zokne ... :lol:

OdgovorObjavljeno: 08 Maj 2003 20:32
Napisal/-a DamijanD
nikol nisem šel, ker mi trenutno življenje na žalost ne omogoča dovolj kolesarjenja :mad: , da bi bil pripravljen za take podvige.
Si pa želim in upam, da bo to najpozneje v 04 popravljeno :lol:

lp,
Damijan

OdgovorObjavljeno: 09 Maj 2003 04:50
Napisal/-a Riccardo
Js sem bil na dveh (vedno v SG-ju). Primož, super organiziraš zadevšne. Ne vem kako ti to rata, da najdeš tako bogu zahrbtne poti. Js sem tu doma, pa sploh ne vem, da te poti obstajajo. No res je tudi to, da se sam nikoli nebi peljal tam. Ljudje, če imate priliko, pridite ko bo "Primor" zopet organiziral, superca je!

OdgovorObjavljeno: 09 Maj 2003 07:16
Napisal/-a bojan
Bil na predbožična,pa Januarska-Obalna,Dragonja 2.Vsaka ma nekaj posebnega.Dragonja2 kot moja prva skupna tura--prečkanje Dragonje 24krat al pa neki tazga,vožnja po suhi strugi v travi visoki 2m,vožnja skoz neprehodne grmovja kamor so prej zanesenjaki z ročnim orodjem izstrigli poti :lol: ,lepi razgledi Cool.Obalna v Januarju --ker je sredi zime,mnogo lepljivega blata,ledeno tudi 1m od morja višje gor na Gažonu,Šared spljoh nisem mogu verjet da je lohk tolk ledu pa tko posut kot na Vršiču,pol pa še pivnica.Predbožična--množica kolesarjev okupira greben črnega kala dobesedno,vidu tudi demonstracija mojstrov za gostilno,pa hrana.Vsem je blo pa skupno to da sem spoznal kar precej kolegov.No pa tudi mini Gorenjsko turco nam izpustil ko nam niso šli ta levi ovinki :lol: pa ose ki napadajo Totija :lol: .

OdgovorObjavljeno: 09 Maj 2003 08:04
Napisal/-a marjo1
Hm, ko sem malo sešteval sem se spomnu, da smo samo organizrali tle po Brdih in Benečiji že štiri turce.....

Če štejem vse turce, ki sem jih odpeljal z ljudmi, ki sem jih spoznal preko table rata pa že kar lepa številka. In vedno sem užival v dobri družbi, lepih terenih, lepem in slabem vremenu, dobrih gostilnah,...ma saj se vidmo spet že u nedeljo. :D

OdgovorObjavljeno: 09 Maj 2003 16:34
Napisal/-a MTBobo
Ja tud jaz jih imam kar precej in na vseh je blo super in vsega po malo (flikanja, popravljanja improviziranja.....) razen dobre volje, smeha in seveda km po dolžini in višini pa veliko.


LP

OdgovorObjavljeno: 10 Maj 2003 21:14
Napisal/-a primor
Riccardo, hvala. Ne se vedno vozit samo po znanih poteh. No tudi julija boš lahko spoznal nekaj novih, ma ne toliko kot aprila; ali pa prevoženih v kontra smeri ( :twisted: proti Kremžarci :evil: )
P

OdgovorObjavljeno: 10 Maj 2003 21:21
Napisal/-a primor
Marjo, potem se pa vidimo, mi bo ratalo prit.
P