mako napisal/-a:Kaj je to za en čuden font pri naslovih tem. Črke meče skupaj...je to na moji strani ali css
http://mm.autrope.com/temp/tabla_font_naslovi.jpg
kampdany napisal/-a:Kje se vklopi "sledi temi", al nekaj podobnega je bilo prej v slovenščini. Zdaj pa je angleško in ne najdem![]()
![]()
Hvala
OBY napisal/-a:meni v IE in v FF dela normalno, tko da bom oklasificiral kot PEBKAC.
Na katero težavo se to nanaša. Na problem s fontom?OBY napisal/-a:meni v IE in v FF dela normalno
Lunik napisal/-a:S css ni nic narobe, ocitno pa win ni najbolj prijatelj z Lucida Grande, morebiti bi bilo smelo porinit kak trebuchet, verdano al pa nekaj pred Arial.
craftworks napisal/-a:2: Namesto ˝označi vse teme kot prebrane˝ je sedaj gumb ˝zbriši piškotke˝. A moram usakič se potem na novo upisovat ali obstaja kje kak gumb podoben prejšnjemu?
ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat?
mako napisal/-a:Čisto preprosto, kupi mu vstopnico za toplice.ZigaK napisal/-a:Npr., samo naprimer, da hočem planiska zbrisat, kaj moram narest?
Če nimaš, potem z malo manjšo vsoto podkupi admine.
OBY napisal/-a:PS: komentiranje ni zaželjeno..
ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Mogoče bo potem kdo malo bolj pomislil preden bo kaj napisal.
Najbrž ne.
LOV2XLR8 napisal/-a:Potem, enkrat sem že tudi predlagal, da se bi pod gumb "view new posts" lahko izbiralo, katere podforume pokaže. Vem, da obstaja že napisan modul za to, vsaj takrat je.
LOV2XLR8 napisal/-a:Kako pa z rešitvijo custom nastavitve delitve teme? Vem vsaj za enega soimenjaka, ki me podpira
OBY napisal/-a:niti ne, čas urejanja je nastavljen na 5 minut... jebiga, do sedaj sem zamudil na nekaj zanimivih postov, pa tega nočem več
ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Najbrž ne.
Najbrž ne.
mako napisal/-a:Ali pa naj bo tako, da lahko popravljaš, dokler nekdo ne odgovori...
Vrni se na Pomoč, delovanje, prijava motenj, pranger
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov