Napake pri novi tabli...

Tukaj lahko zatežiš administratorju, sporočiš napako v delovanju ali vprašaš karkoli v zvezi z delovanjem table. Sem lahko tudi zapišete, če opazite kakšen neprimeren prispevek, ki ne sodi na Tablo.

Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 10 Sep 2009 09:18

Dejte nam tu sporočat, če opazite kako napako...

PS: komentiranje ni zaželjeno..
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12375
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

napake

OdgovorNapisal/-a flasa » 10 Sep 2009 10:09

Pogrešam tistega nohanderja v levem kotu zgoraj :(
Uporabniški avatar
flasa
član
 
Prispevkov: 519
Pridružen: 22 Sep 2007 12:09
Kraj: Tržič

Re: Tabla je nadgrajena... :)

OdgovorNapisal/-a Mako » 10 Sep 2009 10:23

Kaj je to za en čuden font pri naslovih tem. Črke meče skupaj...je to na moji strani ali css
http://mm.autrope.com/temp/tabla_font_naslovi.jpg
Uporabniški avatar
Mako
Šef klinike
 
Prispevkov: 940
Pridružen: 23 Sep 2004 10:41

Re: Tabla je nadgrajena... :)

OdgovorNapisal/-a MarE » 10 Sep 2009 10:28

...
Zadnjič spremenil MarE, dne 09 Jan 2013 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MarE
Obuti MarE
 
Prispevkov: 13678
Pridružen: 05 Jul 2000 11:32
Kraj: ... ..... ....- -- - -...

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a MiLi » 10 Sep 2009 10:37

Samodejna prijava ob vsakem obisku mi ne deluje :? -OBY: Rešeno.
If you ain't Mountain Biker, you ain't shit!
Uporabniški avatar
MiLi
Razdrem vse!
 
Prispevkov: 3154
Pridružen: 15 Sep 2003 18:32

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a zdravkec » 10 Sep 2009 10:41

Žal tdi meni ne deluje samodejna prijava :?
švic in solze
Uporabniški avatar
zdravkec
član
 
Prispevkov: 1610
Pridružen: 13 Maj 2008 13:06
Kraj: e - c - i - č - a - r

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a dejanot » 10 Sep 2009 10:43

meni tudi ne deluje samodejna prijava
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Prodam: disc rotor
Uporabniški avatar
dejanot
član
 
Prispevkov: 965
Pridružen: 11 Avg 2009 23:06
Kraj: Cerknica

Re: Tabla je nadgrajena... :)

OdgovorNapisal/-a R4ND0M » 10 Sep 2009 10:43

mako napisal/-a:Kaj je to za en čuden font pri naslovih tem. Črke meče skupaj...je to na moji strani ali css
http://mm.autrope.com/temp/tabla_font_naslovi.jpg

Tvoji, zihr http://www.shrani.si/f/3Q/B8/22aZUaC6/1/untitled.jpg
Uporabniški avatar
R4ND0M
član
 
Prispevkov: 870
Pridružen: 09 Okt 2008 15:01

Re: Tabla je nadgrajena... :)

OdgovorNapisal/-a Grega X » 10 Sep 2009 11:05

Search ne dela meni ali še komu drugemu?
Pa pejte s takimi v Evropo
Uporabniški avatar
Grega X
član
 
Prispevkov: 690
Pridružen: 27 Feb 2003 15:25

Re: Tabla je nadgrajena... :)

OdgovorNapisal/-a kacu » 10 Sep 2009 11:19

Ne dela.

Je na kakršenkoli način mogoče vklopiti uro, katera bi ti štela ure na tabli? :mrgreen:
follow me i'm right behind you
Uporabniški avatar
kacu
član
 
Prispevkov: 2294
Pridružen: 07 Okt 2007 18:24
Kraj: Glava

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a majh » 10 Sep 2009 11:44

sama pisava tudi pri meni nekaj ne štima
Slika
je treba kakšno konkretno pisavo namestit?
"clear type" v windowsih je vklopljen. Brskalnik pa je Chrome.
Uporabniški avatar
majh
član
 
Prispevkov: 327
Pridružen: 12 Jul 2006 12:06

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a kampdany » 10 Sep 2009 12:27

Kje se vklopi "sledi temi", al nekaj podobnega je bilo prej v slovenščini. Zdaj pa je angleško in ne najdem :?: :roll:

Hvala
Uporabniški avatar
kampdany
član
 
Prispevkov: 736
Pridružen: 16 Avg 2006 08:56
Kraj: obala

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a guverner » 10 Sep 2009 12:29

Meni tudi avt. prijava ne deluje...
Font pa se mi tudi zdi malenskot manjši.

To je to, ostalo pa...
Pohvalno, je že bil čas :oops: :mrgreen:
searching for...
Uporabniški avatar
guverner
član
 
Prispevkov: 1313
Pridružen: 18 Maj 2005 12:32
Kraj: Obala

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Shifty » 10 Sep 2009 12:53

kampdany napisal/-a:Kje se vklopi "sledi temi", al nekaj podobnega je bilo prej v slovenščini. Zdaj pa je angleško in ne najdem :?: :roll:

Hvala


v profilu si spremeni na slovenscino...
Uporabniški avatar
Shifty
član
 
Prispevkov: 1086
Pridružen: 03 Okt 2006 19:47
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 10 Sep 2009 13:47

Ce se ne motim je "linke" prej odpiralo v novemu oknu, kar je bolj prakticno. Se da to zrihtat?
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10797
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Lunik » 10 Sep 2009 13:54

To ni dobra praksa. Za take zadeve naj naceloma skrbi uporabnikov brskalnik, ne spletna stran.

S css ni nic narobe, ocitno pa win ni najbolj prijatelj z Lucida Grande, morebiti bi bilo smelo porinit kak trebuchet, verdano al pa nekaj pred Arial.
pft.
Lunik
član
 
Prispevkov: 2363
Pridružen: 08 Jun 2004 22:49

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a luka. » 10 Sep 2009 13:59

Manjši problemček... :D
Pri "stari" tabli sem teme, ki so bile "obarvane" in me niso zanimale pustil pri miru. Pri ponovni prijavi te neprebrane teme niso bile več obarvane, sedaj pa imam celo zmešnjavo. Teme z novimi prispevki in teme, ki jih pri prejšni prijavi nisem prebral so pomešane in isto obarvane...
Se da to kako naštimat, da ko se ponovno prijaviš ti obrava samo tiste teme, v katerih so novi posti od prejšnega obiska...? :mrgreen: :?:

Hvala!
Uporabniški avatar
luka.
član
 
Prispevkov: 231
Pridružen: 01 Maj 2007 20:16
Kraj: ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 10 Sep 2009 14:01

meni v IE in v FF dela normalno, tko da bom oklasificiral kot PEBKAC.

Search ne dela nikomur. zaenkrat

Gleda da noben ne bere pod PS; lahko probamo kako delajo warning, warnig, ban :D

cookiji, ki se uporabljajo za prijavo sedaj delajo. Res pa je, da je bilo neki časa nastavljeno na začasen DNS, tako da kak izbris kukijev bi zihr pomagu....
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12375
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a PJ » 10 Sep 2009 14:11

OBY napisal/-a:meni v IE in v FF dela normalno, tko da bom oklasificiral kot PEBKAC.

Kaj niso vsi problemi v IT vedno PEBKAC? ;)
Uporabniški avatar
PJ
član
 
Prispevkov: 2398
Pridružen: 07 Nov 2003 13:10
Kraj: A little bit here, a little bit there

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 10 Sep 2009 14:17

pssst :)
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12375
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a speed2 » 10 Sep 2009 14:40

kaj pa tista slikca v lelvm zgornm kotu :mrgreen:
The secret to mountain biking is pretty simple. The slower you go the more likely it is you'll crash. ~Julie Furtado
speed2
član
 
Prispevkov: 560
Pridružen: 05 Maj 2008 14:00

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Mako » 10 Sep 2009 16:21

OBY napisal/-a:meni v IE in v FF dela normalno
Na katero težavo se to nanaša. Na problem s fontom?

Lunik napisal/-a:S css ni nic narobe, ocitno pa win ni najbolj prijatelj z Lucida Grande, morebiti bi bilo smelo porinit kak trebuchet, verdano al pa nekaj pred Arial.

V CSS je definirano v seznamu forumov za naslove forumov:

a.forumlink {
color: #069;
font-weight: bold;
font-family: "Lucida Grande", Helvetica, Arial, sans-serif;
font-size: 1.2em;
}

in znotraj forumov za naslove tem:

a.topictitle {
margin: 1px 0;
font-family: "Lucida Grande", Helvetica, Arial, sans-serif;
font-weight: bold;
font-size: 1.2em;
}

Lucida Grande v WIN XP ni vključena.
Če ima kdo probleme s stiskanjem črk pri naslovih, naj si inštalira omenjeni font:
http://www.box.net/shared/xzhozcgqad

Kaj je bil prej en font za naslove? CSS?
Bil (mi) je lepši...
Uporabniški avatar
Mako
Šef klinike
 
Prispevkov: 940
Pridružen: 23 Sep 2004 10:41

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a craftworks » 10 Sep 2009 17:15

1: Kako se popravi post? te funkcije nisem zasledil....
2: Namesto ˝označi vse teme kot prebrane˝ je sedaj gumb ˝zbriši piškotke˝. A moram usakič se potem na novo upisovat ali obstaja kje kak gumb podoben prejšnjemu?
DEŠ fleš
I want to ride my bicycle!
Uporabniški avatar
craftworks
član
 
Prispevkov: 417
Pridružen: 28 Sep 2006 18:12
Kraj: Vrtejba

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a craftworks » 10 Sep 2009 18:22

craftworks napisal/-a:2: Namesto ˝označi vse teme kot prebrane˝ je sedaj gumb ˝zbriši piškotke˝. A moram usakič se potem na novo upisovat ali obstaja kje kak gumb podoben prejšnjemu?


na vrhu forumov na desni je stari gumb 8)
DEŠ fleš
I want to ride my bicycle!
Uporabniški avatar
craftworks
član
 
Prispevkov: 417
Pridružen: 28 Sep 2006 18:12
Kraj: Vrtejba

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a ZeeTso » 11 Sep 2009 08:39

bravo, nova tabla je bolja od stare! :)

imam samo jedan prijedlog: ako se moze negdje kod naslova teme staviti datum kada je tema otvorena, kao na http://www.dropbike.com forumu...
Uporabniški avatar
ZeeTso
Latentni Vampir
 
Prispevkov: 284
Pridružen: 14 Feb 2008 09:12
Kraj: Buzet

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a problematiks » 11 Sep 2009 09:32

Kako pa v tej verziji svoje prispevke urejas?Saj verjetno sem jaz tup, ampak za boga ne najdem te opcije na kaksnem podobno ocitnem mestu, kot je bila prej.

Marko
problematiks
KontraRevolucionar
 
Prispevkov: 5720
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 11 Sep 2009 09:37

Meni dela, mogoče je odvisno od teme v kateri se nahajaš.

Edit: v tej temi in v temi Testing, testing dela.
Priponke
Untitled-1.jpg
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 11 Sep 2009 09:41

V temi Bodeča žica pa ne dela:
Priponke
2009-09-11_1038.png
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a problematiks » 11 Sep 2009 09:45

No, jaz npr tudi v tej temi nimam tega gumbka.Grem pogledat v nastavitve pri profilu, ce se da tam kaj scarat...

Marko
problematiks
KontraRevolucionar
 
Prispevkov: 5720
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 11 Sep 2009 09:48

Gumbek "uredi" je povezan z nastavitvami dovoljenj. Šlamparija osebja, bo popravljeno.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a problematiks » 11 Sep 2009 09:53

Mislis s tistimi dovoljenji, ki so napisana spodaj desno?Ker tam mi pise, da imam dovoljenje urejanja prispevkov v temi, pa gumbka vseeno ni.

Marko

P.S: Kar je se bolj hecno, sem pravkar opazil, da v prvem prispevku v tej temi nimam opcije uredi, pri drugem se je pa pojavila.
problematiks
KontraRevolucionar
 
Prispevkov: 5720
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 11 Sep 2009 11:24

niti ne, čas urejanja je nastavljen na 5 minut... jebiga, do sedaj sem zamudil na nekaj zanimivih postov, pa tega nočem več :D
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12375
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a ZigaK » 11 Sep 2009 11:29

Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Mogoče bo potem kdo malo bolj pomislil preden bo kaj napisal.
Najbrž ne.
I would be able to pick off any of them. All of them. No problem.
Uporabniški avatar
ZigaK
15° čeh
 
Prispevkov: 1686
Pridružen: 18 Okt 2006 09:17
Kraj: KrG - Litija

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 11 Sep 2009 11:34

jap
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12375
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a TinCha » 11 Sep 2009 13:10

Bravo fantje luštna prenova,sam zakaj pa jaz te puščice nimam tako kot Tzuli... :P
Slika
Uporabniški avatar
TinCha
član
 
Prispevkov: 559
Pridružen: 21 Sep 2005 13:09
Kraj: Maribor

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a problematiks » 11 Sep 2009 13:31

O po posameznih temah se da to razlicno nastavljat?Ker npr meni je bila ta opcija vsec predvsem pri Malih Oglasih, ker sem len in se mi ne da vsakic na novo pisat oglasa z vsemi povezavami.
V ostalih primerih se pa se ni zgodilo, da bi cez par minut cviknil in zbrisal objavo, tako da me tam nic kaj dosti ne gane trenutna nastavitev :wink:

Marko
problematiks
KontraRevolucionar
 
Prispevkov: 5720
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a cebelca » 11 Sep 2009 14:00

ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat?

Že voham zametke neizogibnega vala korupcije.
Uporabniški avatar
cebelca
vuvuZZZela
 
Prispevkov: 1261
Pridružen: 20 Jul 2007 17:46
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 11 Sep 2009 14:53

?
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12375
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a cebelca » 11 Sep 2009 15:10

Za 10 EUR popravim tvoj post. :mrgreen:
Uporabniški avatar
cebelca
vuvuZZZela
 
Prispevkov: 1261
Pridružen: 20 Jul 2007 17:46
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 11 Sep 2009 18:42

kr zezi... da ne boš res dobila napisa Your trial will expired in 30 days... 1 year subscription fee...
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12375
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a cebelca » 11 Sep 2009 19:22

mako napisal/-a:
ZigaK napisal/-a:Npr., samo naprimer, da hočem planiska zbrisat, kaj moram narest?
Čisto preprosto, kupi mu vstopnico za toplice.
Če nimaš, potem z malo manjšo vsoto podkupi admine.

Naključje? I beg to differ.
Uporabniški avatar
cebelca
vuvuZZZela
 
Prispevkov: 1261
Pridružen: 20 Jul 2007 17:46
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 11 Sep 2009 20:09

OBY napisal/-a:PS: komentiranje ni zaželjeno..


Če si dosleden se boš zdaj ban-ov. Pa čebelco.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 12 Sep 2009 02:40

Bolj kot odpiranje v novih oknih/zavihkih, ki sem jih ze omenil, me moti, da ne mores editirat prispevek tudi kasneje (po 5 minutah?). Recimo pri malih oglasih, ki jih obnavljas 1x tedensko, ne gres jih vedno znova pisat, ampak enostavno editiras stare in "copy-paste".
Pa manjka opcija za zbrisat sporocilo (ce si zadnji oddal prispevek v doloceni temi). Kaksen krat je dolocene zadeve boljse zbrisati :)

Za silo bi lahko dali star banner, namesto tega "phpbb" :)
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10797
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a ZigaK » 12 Sep 2009 06:32

ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Mogoče bo potem kdo malo bolj pomislil preden bo kaj napisal.
Najbrž ne.

Pri malih oglasih pa citiraš z zs-jem, popraviš, c/p
I would be able to pick off any of them. All of them. No problem.
Uporabniški avatar
ZigaK
15° čeh
 
Prispevkov: 1686
Pridružen: 18 Okt 2006 09:17
Kraj: KrG - Litija

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a androw » 14 Sep 2009 09:04

Hu d fak iz "General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to MySQL server on 'mysql.netinet.si' (4) [2003]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists." and what is he doing on Tabla?
An idea is a powerful thing

Studio Fakin
- stills & motion
Uporabniški avatar
androw
Sem pač konj, je**ga
 
Prispevkov: 3271
Pridružen: 16 Sep 2006 20:32
Kraj: Slovenske Konjice

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a LOV2XLR8 » 14 Sep 2009 11:55

Kot že rečeno, moja najljubša f. search še ne dela :)

Editiranje, konkretno v Opremi, prav tako še ni omogočeno. Pogrešam funkcijo.

Dodajanje novih modulov, enkrat je bila debata o tem. Meni in še marsikomu, ki stvar občasno pogleda preko telefona (ali počasnejše linije) bi bila všeč nastavitev custom delitve teme. Sedaj je 80 objav na eno stran, kar je za poglobljene debate sicer super, toda teme s slikami odpira grozno dolgo.

Potem, enkrat sem že tudi predlagal, da se bi pod gumb "view new posts" lahko izbiralo, katere podforume pokaže. Vem, da obstaja že napisan modul za to, vsaj takrat je.
Uporabniški avatar
LOV2XLR8
smooth cat
 
Prispevkov: 6183
Pridružen: 24 Jul 2004 00:57
Kraj: NowHere

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Joc53 » 14 Sep 2009 12:32

LOV2XLR8 napisal/-a:Potem, enkrat sem že tudi predlagal, da se bi pod gumb "view new posts" lahko izbiralo, katere podforume pokaže. Vem, da obstaja že napisan modul za to, vsaj takrat je.


Mene žuli ista stvar, rad bi preprečil prikaz prodam in kupim, tega je 75%.
Kolovozi so namenjeni vožnji :!:
Uporabniški avatar
Joc53
član
 
Prispevkov: 1081
Pridružen: 29 Nov 2004 23:11
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 14 Sep 2009 13:09

Tud mene žuli ista stvar. Vendar moja rešitev marsikomu ne bi bila všeč :mrgreen:
(ukinil bi male oglase)

Seveda se pa lahko tlačijo v oglasni sistem portala mtb.si - člani bi pa že v podpisih znali linkat na njih.

Formalno je pa takole : prikaz vsebine z gumbom "prikaz novih objav" je del iskalnega sistema, ki deluje po vseh članom dostopnih podforumih - in ni nastavljivo.

Edina rešitev bi bila da se
1. vsi forumi deklarirajo kot "neJavni"
2. formirajo skupine uporabnikov, ki bi imela dostop do določenih forumov.
Po mojih izkušnjah najmanj tri skupine.
3. Poseg bi bilo potrebno narediti pri vseh uporabnikih.

Ena od posledic bi bila tudi da vsebina neprijavljenim članom foruma ne bi bila vidna.

Na kratko opisana rešitev - ki pa seveda potegne drugo za seboj ...
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a LOV2XLR8 » 14 Sep 2009 14:32

Tako torej. Tudi to sem pravkar opazil, da view new posts ne deluje enako, kot prej. Škoda.

Kako pa z rešitvijo custom nastavitve delitve teme? Vem vsaj za enega soimenjaka, ki me podpira :)
Uporabniški avatar
LOV2XLR8
smooth cat
 
Prispevkov: 6183
Pridružen: 24 Jul 2004 00:57
Kraj: NowHere

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 14 Sep 2009 16:14

LOV2XLR8 napisal/-a:Kako pa z rešitvijo custom nastavitve delitve teme? Vem vsaj za enega soimenjaka, ki me podpira :)


On o tem ve samo to da bi bilo to dobro .. ne ve pa kako :)
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a guverner » 14 Sep 2009 18:37

A je font (ok na sploh) vse večje, ali sem mi le zdi?
searching for...
Uporabniški avatar
guverner
član
 
Prispevkov: 1313
Pridružen: 18 Maj 2005 12:32
Kraj: Obala

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Pokora » 14 Sep 2009 19:30

super da ste obnovili tablo, lepo, lepo, :D

ampak jst bi rada nazaj opcijo, da lahko svoje poste popravljam, npr. da popravim zatipkane besede, ki jih vidim prav naslednji dan, ko nisem več tako hudo zaspana :oops:

pa da namesto napisa phpbb daste logo table, ali pa vsaj na drugo stran okna, če mora biti ta napis zaradi kakih reklamnih ali free of charges options :wink:

ko pa boste pripopali zraven še stari backup table, pa bom itak full zadovoljna :}}}:

Denis
Kdor prehitro pride, ne zna uživati.
Uporabniški avatar
Pokora
članica
 
Prispevkov: 1711
Pridružen: 05 Apr 2004 14:28
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a ZigaK » 14 Sep 2009 19:48

OBY napisal/-a:niti ne, čas urejanja je nastavljen na 5 minut... jebiga, do sedaj sem zamudil na nekaj zanimivih postov, pa tega nočem več :D

ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Mogoče bo potem kdo malo bolj pomislil preden bo kaj napisal.
Najbrž ne.


p.s.: najbrž tudi najnovejšega smajlija še nisi opazla ;.=9/
I would be able to pick off any of them. All of them. No problem.
Uporabniški avatar
ZigaK
15° čeh
 
Prispevkov: 1686
Pridružen: 18 Okt 2006 09:17
Kraj: KrG - Litija

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Pokora » 14 Sep 2009 20:24

seveda sem opazila komentarje, da lahko popravljam le 5 min po poslanem postu, ampak jst bi rada kdaj popravila kaj naslednji dan, kot sem eksplicitno napisala.

pri Hendrixu ;.=9/ so mi všeč nekateri komadi, na njego frizuro pa ne padam :roll:
če pa je za tem še kaj, pa itak ne vem (štekam), :oops: , se bom pozanimala pri svoji mladini

lp, Denis

ps. v osnovi sem želela le povedati, kaj pogrešam pri novi tabli v primerjavi s staro :D
Kdor prehitro pride, ne zna uživati.
Uporabniški avatar
Pokora
članica
 
Prispevkov: 1711
Pridružen: 05 Apr 2004 14:28
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Pokora » 15 Sep 2009 08:55

lepo, lepo, tabla ima že spet svoj logo, svojo staro dušo :D
Kdor prehitro pride, ne zna uživati.
Uporabniški avatar
Pokora
članica
 
Prispevkov: 1711
Pridružen: 05 Apr 2004 14:28
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 15 Sep 2009 09:26

Kot sem že prej napisal : migracija strežnika in nadgradnja je bila nujna in narejena zarad več razlogov, zato je bilo potrebno pač določiti prioritete in bo nekaj stvari narejeno naknadno.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Joc53 » 15 Sep 2009 09:59

ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Mogoče bo potem kdo malo bolj pomislil preden bo kaj napisal.
Najbrž ne.


Ne, to ni fajn, 5 minut je premalo. Nastavite na 1 uro.
Kolovozi so namenjeni vožnji :!:
Uporabniški avatar
Joc53
član
 
Prispevkov: 1081
Pridružen: 29 Nov 2004 23:11
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Mako » 15 Sep 2009 11:10

Se strinjam.
Ali pa naj bo tako, da lahko popravljaš, dokler nekdo ne odgovori...
Uporabniški avatar
Mako
Šef klinike
 
Prispevkov: 940
Pridružen: 23 Sep 2004 10:41

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a cebelca » 15 Sep 2009 11:26

mako napisal/-a:Ali pa naj bo tako, da lahko popravljaš, dokler nekdo ne odgovori...

Se strinjam.
Uporabniški avatar
cebelca
vuvuZZZela
 
Prispevkov: 1261
Pridružen: 20 Jul 2007 17:46
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 15 Sep 2009 12:11

Zakaj je popravljanje sploh kakorkoli omejeno?
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Naslednja

Vrni se na Pomoč, delovanje, prijava motenj, pranger



Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov