Napake pri novi tabli...

Tukaj lahko zatežiš administratorju, sporočiš napako v delovanju ali vprašaš karkoli v zvezi z delovanjem table. Sem lahko tudi zapišete, če opazite kakšen neprimeren prispevek, ki ne sodi na Tablo.

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 15 Sep 2009 12:12

mako napisal/-a:Se strinjam.
Ali pa naj bo tako, da lahko popravljaš, dokler nekdo ne odgovori...


Tako bi (je) moralo biti za brisanje.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Ortelius » 15 Sep 2009 12:13

Ne vem, a je to stvar nadgradnje ali ne, ampak prej tega nikoli nisem opazil:

Se mi je zgodilo, da ko sem poskušal prilepiti sliko v post (s tistimi "Img" tagi), sem dobil tole sporočilo kot zavrnitev:

It was not possible to determine the dimensions of the image.

A je to problem tega softvera, ali je pač problem tam, kjer je slika shranjena?
24 hours in a day.... 24 beer in a case.... Coincidence?
Uporabniški avatar
Ortelius
član
 
Prispevkov: 1216
Pridružen: 13 Avg 2003 07:19
Kraj: Tacen

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 15 Sep 2009 12:23

to je remote load, moraš lokalne.

takšne pa z img vključuješ v post.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 15 Sep 2009 13:28

pa še to, omejeno je na 1024pikslov širine
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12372
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Ortelius » 15 Sep 2009 14:31

Ne štekam. Slikce, ki so shranjene nekje remote, sem doslej vedno vključeval z (Img) tagi. Kako to naredim zdaj?

Recimo, pri temule:
(img)http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_29489_6_small.jpg(/img)

mi javi zgornjo napako. Kje ga lomim?

P.S. Tage sem v temle postu seveda namerno dal v okrogle oklepaje. Pa slikca je zlo majhna.
24 hours in a day.... 24 beer in a case.... Coincidence?
Uporabniški avatar
Ortelius
član
 
Prispevkov: 1216
Pridružen: 13 Avg 2003 07:19
Kraj: Tacen

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a LOV2XLR8 » 15 Sep 2009 14:39

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 607&hilit= ? :)

Se ena stvar, ki bi morda prisla prav. Na nekaj forumih je moc videti funkcijo, ki slike, vecje od neke dimenzije, samodejno pomanjsa ... nato se prikaz orig. velikosti izvrsi s klikom ali drsenjem miske preko slike.
Uporabniški avatar
LOV2XLR8
smooth cat
 
Prispevkov: 6176
Pridružen: 24 Jul 2004 00:57
Kraj: NowHere

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 15 Sep 2009 20:28

Ortelius napisal/-a:Ne štekam. Slikce, ki so shranjene nekje remote, sem doslej vedno vključeval z (Img) tagi. Kako to naredim zdaj?

Recimo, pri temule:
(img)http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_29489_6_small.jpg(/img)

mi javi zgornjo napako. Kje ga lomim?

P.S. Tage sem v temle postu seveda namerno dal v okrogle oklepaje. Pa slikca je zlo majhna.



ni delal ravno zaradi kontrole, da ne pusti slike večjih od 1024, kar je jeba, če ne more prebrat velikost linkane slike
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12372
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 15 Sep 2009 20:29

LOV2XLR8 napisal/-a:http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=552607&hilit= ? :)

Se ena stvar, ki bi morda prisla prav. Na nekaj forumih je moc videti funkcijo, ki slike, vecje od neke dimenzije, samodejno pomanjsa ... nato se prikaz orig. velikosti izvrsi s klikom ali drsenjem miske preko slike.



niti bral ne bom

še kdo kaj :)
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12372
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 15 Sep 2009 20:30

ja. rad bi vedel kdo si je dal v ignore listo več kot jaz :)

Ok. Resno ....

tisti ki sodelujete dejte ločit "napako" od "predlogov".
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a MarE » 15 Sep 2009 21:10

...
Zadnjič spremenil MarE, dne 09 Jan 2013 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MarE
Obuti MarE
 
Prispevkov: 13640
Pridružen: 05 Jul 2000 11:32
Kraj: ... ..... ....- -- - -...

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Ortelius » 15 Sep 2009 22:08

OBY napisal/-a:ni delal ravno zaradi kontrole, da ne pusti slike večjih od 1024, kar je jeba, če ne more prebrat velikost linkane slike

Aha. In vidim, da zdaj te kontrole ni več. Lepo. Thanx!
24 hours in a day.... 24 beer in a case.... Coincidence?
Uporabniški avatar
Ortelius
član
 
Prispevkov: 1216
Pridružen: 13 Avg 2003 07:19
Kraj: Tacen

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 16 Sep 2009 14:53

Iskanje deluje.

V svojem uporabniškem profilu si lahko namesto predloge prosilver2, ki je privzeta izberete predlogo subsilver.
Je malo drugačna, nekaterim bo ustrezalo da je bolj kontrastna.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a ride_life » 19 Sep 2009 20:59

Že drugič danes sem dobil mail, da sem dobil zasebno sporočilo na tabli. Ko kliknem povezavo me vrže na temo Novela zdravstvenega zakona. V mojem nabiralniku na tabli pa o sporočilih ni ne duha ne sluha. Zakaj? lp
Brez reklam!
Uporabniški avatar
ride_life
član
 
Prispevkov: 480
Pridružen: 12 Okt 2008 07:03
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a RedBull » 21 Sep 2009 18:41

LINKI:
Zakj nekatere linke odpira kot blank al kako se že reče, druge ne.
Torej nekatere odpira na isti strani, druge pa v novem zavihku? Se neda naredit, da vse odpre v novem zavihku, vrjetno bol uporabno? :)
Uporabniški avatar
RedBull
član
 
Prispevkov: 993
Pridružen: 02 Jan 2007 18:03

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Sajmon » 22 Sep 2009 09:17

Tudi privatnih sporočil se ne da urejat, predno jih naslovnik seveda sprejme.
Uporabniški avatar
Sajmon
Blegošman
 
Prispevkov: 6309
Pridružen: 09 Maj 2003 12:05

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 26 Sep 2009 12:33

Ne delajo mi smile-ti. Ne v ZS ne pri navadnih postih...
Priponke
2009-09-26_1329.png
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 26 Sep 2009 14:55

:lol:
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12372
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 26 Sep 2009 16:56

Ti pa si helpdesk... Če natipkam : ) potem ga tudi meni nariše, s klikanjem na desni strani na smile-te pa ne gre. :) Še kakšna ideja?
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 26 Sep 2009 21:44

hm pri subsilver dela, pri prosilver pa ne... čudno. Ampak rešitev je enostavna :)
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12372
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 06 Okt 2009 21:14

Kdaj boste vrnili "Uredi" (Edit) nazaj? :roll: Ta funkcija bi prisla zelo prav. Ne vem v cem je fora, da ste jo odstranili.
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10790
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 06 Okt 2009 21:21

In v čem je fora, da ne moraš pregledati besedila pred pošiljanjem :)

Saj ni potrebno pisat v afektu.

In vezano še na to pripombo by Random ..
"Še komu gre na kurac da ne moreš popravljat postov tud če nihče ne odgovori ?"

Tudi to "napako" lahko hitro odpravim.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 06 Okt 2009 21:30

Napisem prispevek in ga posljem. Cez 20 minut pogledam in vidim da sem cisto zaril in bi ga rad popravil. No go :(
Ne razumem zakaj ste to odstranili. Pa tudi nisem edini, ki bi rad spet imel "EDIT", kot opazam :)
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10790
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 07 Okt 2009 16:54

Kaj bi jaz vse imel, pa mi nihče ne da...

Še vedno vam ostane bicikel.com
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12372
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a ZigaK » 07 Okt 2009 18:53

OBY napisal/-a:Še vedno vam ostane bicikel.com

Slika
I would be able to pick off any of them. All of them. No problem.
Uporabniški avatar
ZigaK
15° čeh
 
Prispevkov: 1682
Pridružen: 18 Okt 2006 09:17
Kraj: KrG - Litija

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a laufar » 07 Okt 2009 20:08

Bicikel.com so samo še mali oglasi! Na Tabli pa tudi ni dosti bolje, oglase bi morali črtati iz "novi prispevki"!
laufar
član
 
Prispevkov: 380
Pridružen: 20 Jun 2004 07:33
Kraj: otoček sredi jezera

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a drift » 08 Okt 2009 17:46

Ali se da zmajnšat skupno dolžino ene strani, na primer ko je v temi miljavžnt slik in je treba 15 min skrolat dol do neprebranega
odgovora?, recimo na (3 ekrane).
drift
član
 
Prispevkov: 295
Pridružen: 19 Jun 2006 06:52
Kraj: Lj.

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Snakes » 08 Okt 2009 19:49

drift napisal/-a:Ali se da zmajnšat skupno dolžino ene strani, na primer ko je v temi miljavžnt slik in je treba 15 min skrolat dol do neprebranega
odgovora?, recimo na (3 ekrane).


Sam sem ob upgradu Table začel uporabljati obratni vrstni red postov, se pravi novejši so na vrhu strani, najstarejši na koncu. Sicer je potrebno nekaj privajnja, vendar odpravi precej scrollanja in v temah, kjer je veliko slik (sanjski bicikli ipd.), ti ni potrebno čakati, da se nalozijo vse slike da vidiš npr. zadnji dve objavi.
Skratka priporočam.
Uporabniški avatar
Snakes
član
 
Prispevkov: 2693
Pridružen: 26 Nov 2003 20:47
Kraj: tu pa tam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Sajmon » 09 Okt 2009 17:13

Zanimivo, tabline linke odpre v novem zavihku, ostali linki pa "povozijo" tablo.
Uporabniški avatar
Sajmon
Blegošman
 
Prispevkov: 6309
Pridružen: 09 Maj 2003 12:05

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 13 Okt 2009 19:15

Tema Prosilver ne dela, ni problem samo v smiley-ih tudi BBC code ne vstavlja ko klikaš na njih. Predlagam da zadevo popravite ali pa ukinete Prosilver layout...
Priponke
Slika.jpg
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a RedBull » 20 Okt 2009 14:26

Še nekaj... ni funkcije označi vse kot prebrano??? Al je smo jaz ne najdem??
Uporabniški avatar
RedBull
član
 
Prispevkov: 993
Pridružen: 02 Jan 2007 18:03

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Ortelius » 20 Okt 2009 14:52

Glej zgoraj desno, nad kolono "Zadnji prispevki". Imaš linka "Označi teme kot prebrane" oziroma "Označi forume kot prebrane".
24 hours in a day.... 24 beer in a case.... Coincidence?
Uporabniški avatar
Ortelius
član
 
Prispevkov: 1216
Pridružen: 13 Avg 2003 07:19
Kraj: Tacen

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a RedBull » 20 Okt 2009 21:42

uff... kje je skrit :) Hvala
Uporabniški avatar
RedBull
član
 
Prispevkov: 993
Pridružen: 02 Jan 2007 18:03

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Buschi » 22 Okt 2009 09:38

Tomo napisal/-a:Gumbek "uredi" je povezan z nastavitvami dovoljenj. Šlamparija osebja, bo popravljeno.


Gumba uredi še vedno ni!
Planinec...Gorski kolesar...Enduro motorist!
Uporabniški avatar
Buschi
Vaški peciklmehanik
 
Prispevkov: 10655
Pridružen: 10 Dec 2002 14:11
Kraj: Dolina Bratov Šrot

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 22 Okt 2009 09:40

Imaš ga .. in to še 60 minut po objavi.
Potem pa nič več :)
To je dovolj časa da se objava popravi.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Mako » 22 Okt 2009 10:07

Zakaj je možno spreminjati prispevek (seveda v okviru 60 min) tudi po tistem, ko je nekdo že odgovoril nanj.
To bi morali omejiti.
Moje mnenje.
Uporabniški avatar
Mako
Šef klinike
 
Prispevkov: 940
Pridružen: 23 Sep 2004 10:41

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Buschi » 22 Okt 2009 10:19

Ok, jaz stojim za tistim kar napišem.

Bolj je problem v malih oglasih, ko recimo neko stvar prodaš, pa je ne moreš zbrisat, PM-ji pa še kr letijo, pa se pol ljudem opravičevat,...

Tomo, razmisli v tej smeri.
Planinec...Gorski kolesar...Enduro motorist!
Uporabniški avatar
Buschi
Vaški peciklmehanik
 
Prispevkov: 10655
Pridružen: 10 Dec 2002 14:11
Kraj: Dolina Bratov Šrot

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a primor » 22 Okt 2009 10:37

Andrej, kakor je trenutno stanje pošlji PM ali mail nam moderatorjem (ali pa adminom :twisted: ), pa bomo tak mali oglas skrili.

P
primor
član
 
Prispevkov: 2319
Pridružen: 13 Jul 2001 08:18
Kraj: Kotlje

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Buschi » 22 Okt 2009 12:38

Sej ni keč v celem oglasu, ampak le delu tega. Kolikor se spomnem, je bilo ukazano, da oglase združujemo(torej ne ustvarjamo za vsak konc novega) in sedaj recimo en konc prodaš, ostali so na voljo, ampak po murfiju te vsi kontaktirajo z onega, ki je že zdavnaj prodan. Če bi oglas lahko urejal, prodano robo brišeš in to je to.

Torej sem za to, da se funkcija UREDI obdrži vsaj v oglasih(v kolikor je to možno).




Hvala.
Planinec...Gorski kolesar...Enduro motorist!
Uporabniški avatar
Buschi
Vaški peciklmehanik
 
Prispevkov: 10655
Pridružen: 10 Dec 2002 14:11
Kraj: Dolina Bratov Šrot

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a primor » 22 Okt 2009 12:57

Tomo (ali Oby?) je pisal, da ni možno samo ponekod.
P
primor
član
 
Prispevkov: 2319
Pridružen: 13 Jul 2001 08:18
Kraj: Kotlje

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Slycer » 23 Okt 2009 14:22

Takole mi razbije in ošpartani Tablo na Operi. Imam izbran tisti drug stil.

Slika

V enakem slogu je tudi tale okence za pisanje odgovora.
Uporabniški avatar
Slycer
član
 
Prispevkov: 423
Pridružen: 29 Jul 2008 15:10
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 23 Okt 2009 19:02

Vklopil sem si opcijo, da mi poslje mail ob prejetju "zasebnega sporocila", samo mail dobim samo takrat, ko obiscem tablo, drugace ne :lol: Ostalim delam normalno obvescanje?
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10790
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Depresija » 23 Okt 2009 21:08

whatever napisal/-a:Ostalim delam normalno obvescanje?

meni normalno.
Posvetilo:
Pljunem ti šibre v obraz, z jezikom izkopljem oči .. da, da .. to je čar najine prve noči. Verjameš v laži?
Uporabniški avatar
Depresija
Ti, ti, ti!
 
Prispevkov: 10143
Pridružen: 09 Sep 2003 07:12
Kraj: .. jst bi temu rekel Pekel ..

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a CultMashina » 24 Okt 2009 11:18

Pri meni je tudi vredu.
Lahko bi funkcijo uredi pustili vsaj pri oglasih. Bi prišlo še kako prav.
Uporabniški avatar
CultMashina
član
 
Prispevkov: 878
Pridružen: 12 Okt 2008 11:48
Kraj: Kočevje

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Jerry91 » 04 Apr 2011 20:47

ena majčkena napakica=)...mislm da je ura še po tastarm naštimana tukej na tabli=)
Uporabniški avatar
Jerry91
član
 
Prispevkov: 115
Pridružen: 01 Jul 2009 13:48

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 04 Apr 2011 21:18

Ura na tabli sploh ni naštimana - ne po starem ne po novem.
To si vsak nastavi sam v svojem profilu :)
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Jerry91 » 04 Apr 2011 21:40

sorry than=)
Uporabniški avatar
Jerry91
član
 
Prispevkov: 115
Pridružen: 01 Jul 2009 13:48

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Gerapa » 05 Maj 2011 21:53

Zakaj nemoreš iskat po malih oglasih?
Uporabniški avatar
Gerapa
član
 
Prispevkov: 147
Pridružen: 01 Okt 2009 20:46
Kraj: Šk. Loka

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 05 Maj 2011 22:30

Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a igorl » 05 Maj 2011 22:44

Alternativa je google search, mislim da je postopek bil nekje omenjen (fora je ta omejih search na tabla.mtb.si domeno), glej poste nazaj v tej temi.
igorl
član
 
Prispevkov: 681
Pridružen: 23 Mar 2008 15:52
Kraj: Vrhnika

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a bosstja » 06 Maj 2011 09:22

Da se iskat tudi po malih oglasih, ampak ne smeš biti logiran...
Uporabniški avatar
bosstja
član
 
Prispevkov: 216
Pridružen: 07 Okt 2008 20:52

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 07 Maj 2011 21:28

Predložen obrazec je neveljaven. Poskusite predložiti znova.

Kaksen krat sploh ne morem poslati, kljub temu da veckrat probam poslati. Resitev je "novi topik". Ampak je motece in zamudno.
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10790
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 07 Maj 2011 21:44

1 - zamenjaj shemo profila
2 - sicer long shot ... odpri datoteko v notepadu (File -> Open, "C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts" -> Open) in poglej če imaš vrstice, ki vsebujejo tabla.mtb.si, če jih imaš pobriši vse vrstice, ki vsebujejo ta niz.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 08 Maj 2011 03:55

Tomo napisal/-a:1 - zamenjaj shemo profila
2 - sicer long shot ... odpri datoteko v notepadu (File -> Open, "C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts" -> Open) in poglej če imaš vrstice, ki vsebujejo tabla.mtb.si, če jih imaš pobriši vse vrstice, ki vsebujejo ta niz.


Thnx.
1. zamenjal, poslal eno sporocilo in je poslalo - sicer bomo vidli, ce to pomeni, da zdaj dela. Edino ne stakam nove-stare objave. Se mi zdi, da vidim nekaj z modro in nekaj z rdeco - am I right? (jebiga, daltonist)
2. nikjer ni omenjena tabla.


Zdaj pa šlafen.
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10790
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a GT|core » 09 Jun 2011 16:47

Ko hočem objavit sliko med malimi oglasi:

It was not possible to determine the dimensions of the image.
Uporabniški avatar
GT|core
član
 
Prispevkov: 3900
Pridružen: 01 Jan 2004 19:08
Kraj: Knežje mesto Celje

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 09 Jun 2011 16:56

Urejeno, sedaj gre ..
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a GT|core » 09 Jun 2011 17:06

Tomo napisal/-a:Urejeno, sedaj gre ..


hvala Tomo!
Uporabniški avatar
GT|core
član
 
Prispevkov: 3900
Pridružen: 01 Jan 2004 19:08
Kraj: Knežje mesto Celje

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a orlytm » 01 Sep 2011 07:56

sicer ni napaka pa vseeno ... a ni nobene opcije za avtomatski resize postanih slik v kodi table? Res majo že skor vsi BBji to ... pretty please :mrgreen:
Fear is in the Eye of the Beholder. Don't let it be you.
Uporabniški avatar
orlytm
član
 
Prispevkov: 1824
Pridružen: 05 Apr 2007 08:15
Kraj: Bohinjska Bistrica

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a orlytm » 21 Sep 2011 13:33

očitno ne :?
Fear is in the Eye of the Beholder. Don't let it be you.
Uporabniški avatar
orlytm
član
 
Prispevkov: 1824
Pridružen: 05 Apr 2007 08:15
Kraj: Bohinjska Bistrica

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 21 Sep 2011 13:44

to ne gre tako, kolk si pripravljen plačat za podpiranje lenobe ?
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a orlytm » 21 Sep 2011 18:53

hmmm ... ok, get it ... nov board license košta € ... € pa ni k je kriza ... bom že zmogu z lenobo :lol:


lahk pa nardiš nabirko za nov board, prostovoljni prispevki pa to ... nikol ne veš :lol:
Fear is in the Eye of the Beholder. Don't let it be you.
Uporabniški avatar
orlytm
član
 
Prispevkov: 1824
Pridružen: 05 Apr 2007 08:15
Kraj: Bohinjska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Pomoč, delovanje, prijava motenj, pranger



Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov