P_Nut napisal/-a:Za isti denar? Canyon, sploh ni primerjave.
rspehar napisal/-a:P_Nut napisal/-a:Za isti denar? Canyon, sploh ni primerjave.
Hm, kaj pa to, da je servis v Sloveniji, rezervni deli, garancija. Bi to kaj odtehtalo oz. mogoče prevagnilo tehtnico na Cube? Nisem posebej zahteven kolesar. Aha, pa še to. kakšna je pa razlik s spodnjim kolesom (glej link). meni se zdi vse isto, ker nisem profesionalc.
https://www.energijabikes.com/cube-kole ... -2019.html
rspehar napisal/-a:P_Nut napisal/-a:Za isti denar? Canyon, sploh ni primerjave.
Hm, kaj pa to, da je servis v Sloveniji, rezervni deli, garancija. Bi to kaj odtehtalo oz. mogoče prevagnilo tehtnico na Cube? Nisem posebej zahteven kolesar. Aha, pa še to. kakšna je pa razlik s spodnjim kolesom (glej link). meni se zdi vse isto, ker nisem profesionalc.
https://www.energijabikes.com/cube-kole ... -2019.html
mihaS40 napisal/-a:Z ženo sva se po dolgem premisleku odločila za Canyona, oba model Spectral, en letnik 2018, drugi 2019, oba top alu modela. Prepričalo naju je razmerje dobljeno/cena, garancije imajo 6 let (samo škatlo moraš šparat toliko časa),za servis komponent bo pa pristojen kakšen boljši serviser. Sva pa oba začetnika v polnovzmetenem MTB svetu, tako da najbolj verjetno še kar nekaj časa ne bova izkoristila koles do maxa, vseeno pa so nama svetovali, naj se malo bolj stegneva in kupiva boljše opremljena kolesa. Kako bo z uporabo na dolgi rok, bova še videla, upam da b.p.
mihaS40 napisal/-a:@rspehar: glede na to, da sva jih naročila en teden pred božičem, sem pričakoval kakšne zaplete z dobavo zaradi prazničnega časa, pa ni bilo tako. Kolesi sta prišli v roku enega tedna. Kar se plačila tiče, me je malo stisnilo pri nakazilu tako velike vsote, ampak ni vse skupaj nič posebnega. Sam uporabljam NLB Klik, ko je bilo plačilo sprovedeno sem si sprintal potrdilo in jim poslal sken, pa mi v bistvu nebi bilo treba, so zelo odzivni in hitro reagiraji na maile z vprašanji. Sva se pa za ženo odločila za kolo letnik 2018 ker bi drugače model 2019 dobila šele v aprilu (dobavljivost posameznega modela in velikosti lahko preveriš na njihovi spl. strani ob dotičnem modelu, ki te zanima), midva pa sva želela kolesi dobiti skupaj. Aja, pa pedal ni zraven, jih je potrebno dodatno naročiti (pri njih, ali pa pač kje drugje). V glavnem sem s kompletno storitvijo zelo zadovoljen, od pomoči pri ugotavljanju primerne velikosti kolesa na spl. strani, do celotnega postopka nakupa/dostave, samo kolo je po razpakiranju enostavno sestaviti, pa še res lepo se peljeta. Upam samo, da mi ne bo potrebno ugotavljati, kakšna je garancijska storitev.
bjakeb napisal/-a:to so nemška kolesa. tega ne kupujemo.
baumanb napisal/-a:Tako, tako! Samo kitajsko/tajvansko kaj velja.
bjakeb napisal/-a:to so nemška kolesa. tega ne kupujemo.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov