Nova rubrika

Ponudbe za kolesarske podvige, ki jih oganiziraš sam ali s prijatelji. Povej kam, kdaj in kako greš in kdo vse se ti (vam) lahko pridruži. Kratko in jedrnato ali v zadnjem hipu.

Nova rubrika

OdgovorNapisal/-a MarE » 12 Nov 2008 23:24

Imamo novo rubriko za povabila na ture. Namenjena je tistim, ki vabijo na turo s kratko predstavitvijo in opisom. Sem spadajo vse kratke, na hitro organizirane, neuradne, vsakodnevne, napol zaprte ali povsem privatne ture in turice, ki ne spadajo pod kategorijo uradnih, velikih skupnih tur table. Vsa povabila, ki jih objavite tukaj organizatorja ne zavezujejo k ničemer. Ni potrebno iskati parkinga, gostilne, imeti organizirane metle. Tura je lahko popoldanska, "pošihtarska", nočna. Svoje želje o udeležencih tudi na kratko opišite (npr. da ne želiš začetnikov ali pa da pričakuješ udeležence, ki imajo polnovzmetena kolesa, imajo opremo za nočno vožnjo...).

S to rubriko se tudi ukinjajo neskončno dolge teme tipa "nočna v sredo zvečer" ali "Po šihtu". Kratka vabil(c)a objavljajte tukaj sproti in vsakič. S tem bo preglednost boljša, obenem pa upam, da tudi vsebinsko kvalitetnejši prispevki.

Tole obvestilo puščam odklenjeno za morebitna vprašanja ali komentarje.

LP,
Mare
Uporabniški avatar
MarE
Obuti MarE
 
Prispevkov: 13808
Pridružen: 05 Jul 2000 11:32
Kraj: ... ..... ....- -- - -...

Vrni se na Povabim te na turoKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov