Zaklepanje dolgih tem

Ponudbe za kolesarske podvige, ki jih oganiziraš sam ali s prijatelji. Povej kam, kdaj in kako greš in kdo vse se ti (vam) lahko pridruži. Kratko in jedrnato ali v zadnjem hipu.

Zaklepanje dolgih tem

OdgovorNapisal/-a MarE » 13 Nov 2008 01:11

Čeprav mi ni potrebno pojasnjevati nekaterih odločitev glede administriranja, bi vendarle rad podal nekaj stališč glede tega. V prvi vrsti ni pri tem nič osebnega ali na podobnem nivoju. Nikakor ne želim hude krvi ali kakršnegakoli razdora in podobnih zdrah. Rad bi samo večjo preglednost in uporabnost objav. Če se postavim v vlogo nekega (recimo še nedavno prijavljenega) bralca table, je verjetno v veliki dilemi, ali sploh pogleda neko temo, ki ima 45 pod-strani. Kot avtorji (tudi sam sem pisal v podobno temo Gorjanci-žganci) si dajmo priznat, da po nekaj mesecih se nam tudi približno ne sanja, kje je kaj znotraj tistih ziljon objav.

Za začetek predlagam naslednje: vsak mesec odprite novo (pošihtarsko, nočno, Gorjansko)... temo, npr. "Po šihtu (LJ) - november 2008". Smiselno in nadvse uporabno pa bi bilo ob koncu meseca narediti kratek rezime dogajanja (recimo da je to zadnja objava v mesečni objavi). To naj bi bil kratek povzetek s strani tistih, ki rubriko vsakodnevno spremljate in največ objavljate. S tem postanejo objave privlačne, preglednejše, branje pa zanimivo tudi za vse ostale, morda naključne bralce.

Upam, da se razumemo.

LP,
Mare
Uporabniški avatar
MarE
Obuti MarE
 
Prispevkov: 13808
Pridružen: 05 Jul 2000 11:32
Kraj: ... ..... ....- -- - -...

OdgovorNapisal/-a Surfac » 15 Nov 2008 10:03

Glede na to, kako so se stvari po nekaj začetnih nesporazumih :wink: razvile, lahko reorganizacijo tega dela Table pohvalim. Predvsem mi je všeč naslov Povabim te na turo, ki je jasen, saj pove, da so tu razpisana vabila na ture. Tako vsak ve, da lahko na tukaj razpisane ture pride, ne da bi spraševal ali lahko tudi jaz...
Uporabniški avatar
Surfac
član
 
Prispevkov: 2113
Pridružen: 08 Jan 2004 17:48
Kraj: Ljubljana Vic


Vrni se na Povabim te na turoKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov