Spet bo četrtek?
Kakšen nightie?
komar napisal/-a:SEJ MI SE OBIČAJNO SAMO DOGOVARJAMO![]()
MarE napisal/-a: potem sem pičil dol, prestrašil eno mrcino, ki je bila na srečo na štriku in odbrzel domov
berni napisal/-a:jaz pa iščem družbo za soboto, več tukaj.
padalc napisal/-a:Gra kdo danes (četrtek) na tradicionalno nočno?
Spet bo četrtek?
Kakšen nightie?
komar napisal/-a: Ti kar furej, boš že koga srečal.![]()
MarE napisal/-a:Popoldne je bilo sončno z nekaj oblaki. Podplatarjev malo.
Sem se pa pogovarjal z aktivisti AO NM, ki urejajo poti. Smo bili skupnega mnenja, da se uredi steza, ki bo namenjena samo kolesarjem. Namen take steze bi bil, da se ne vozi po peš poti in straši planincev med meditacijo proti vrhu, po drugi strani pa planinci naj nebi uporabljali te poti. Čez zimo bo dovolj časa, da to idejo nekako do pomladi premeljemo z vsemi vpletenimi. Potem bi enkrat spomladi užgali delovno akcijo in pot markirali kot turno kolesarsko.
jing&jang napisal/-a:A si od tam doma (zdinja vas/sevno)? Ker potem sva skoraj soseda..
brelc napisal/-a:Tenks za opise, bom šel najprej s prstom po zemljevidu...
Užival vsak meter spusta do lešnce, nato tudi dviga po hosti do ?golušnika?.
Potem jada po asvaltu do cerkvice in iskanje kake zanimive potke po vzhodni strani (ene trikrat sem se obrnil).
Dol do daljnovoda, nato pa spet iskanje (tokrat se je končalo skoz grmovje in z biciklom na rami) povezave proti pugljevi. Slaba urca in pol za vse skupaj, ravno prav sem se premigal.
MarE napisal/-a: Kaj ko bi malo zbrali skupaj vsak svoje neasfaltirane poti, primerne za bajkanje okrog NM ?
Povejte mi, a se da tudi v garmin mobile delat track loge
MarE napisal/-a:Ma kakšno blato. Sem bil danes gor in je skoraj suho.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov