Pravmo da si pogruntan tudi na tem forumu. Najdi si kakšno drugačno zabavo ali/in socialno interakcijo.Fido napisal/-a:Kaj pa pravite na zaprt most na sotočju Save in Krke v Brežicah, kod je bilo v današnjem jutranjem prispevku?
urbe napisal/-a:Jeeee, pohvala MTB s strani državnega organa![]()
V tretji številki N-vestnika, glasila ZRSZVN, je poročilo dveh uslužbenk o stanju poti, ki so jo uporabili udeleženci Trans Juliusa. Začne se na prvi strani spodaj in se konča na drugi strani. Povezava: http://www.zrsvn.si/dokumenti/54/2/2017 ... s_4849.pdf
Fido napisal/-a:Ja samo tam je vse delano z razlogom in ne po sistemu Ko to tamo pjeva, razumeš?
mrd napisal/-a:Fido napisal/-a:Ja samo tam je vse delano z razlogom in ne po sistemu Ko to tamo pjeva, razumeš?
Ne, ne razumemo. A lahko prosim pojasniš... npr te razloge prosim.
Fido napisal/-a:Kaj pa tebe muči?
A nisi še porajtal, da bicikl počasi postaja prestiž oziroma se že zgleduje z motornimi vozili?
PJ napisal/-a:Hmm... kot kaze jaz in Boris Jez ziviva v dveh razlicnih Slovenijah. V moji "kolesarski lobi" skorajda ne obstaja, kaj sele da bi imel kaksno strasno moc. Sorry tistih 15km kolesarskih poti (ne stez po mestu) v celi Sloveniji pac tezko razumes kot nek strasen uspeh, pa prav tako dvomim, da so zeleznico Jesenice-Ratece leta 1966 ukinili zato, da bi 50let kasneje koncno naredili 10km kolesarske steze. No v njegovi Sloveniji se dogaja ravno to. Leta 1966 je kolesarski lobi zacel projekt kolesarske steze Mojstrana-Kranjska Gora, ukinil zeleznico, in leta 2010 (ali nekaj takega) koncno dokoncal ta projekt zajebavanja vlakoljubcev in jim v posmeh na najbolj profitabilno zeleznisko destinacijo postavil kolesarsko stezo. Predvidevam da so enak projekt zaceli ze leta 1935, ko je kolesarskemu lobiju koncno uspelo ukiniti zeleznico Trst-Porec. Moram reci, da so ti kolesarji (tudi tisti v letu 1935) noro dobri da vse to postimajo. Btw... bi lahko spotoma ukinili se zakone, ki bolj kot ne prepovedujejo uporabo mtb-ja? Ce so ze lih tako superiorni
Matko napisal/-a:in po trasi rudarske železnice v Senovo
Fido napisal/-a:Zoki pa vem da nemara MTB in downhill kolesarjenja...
vr napisal/-a:A se samo meni zdi da tale forum nima aktivnega admina...
Vrni se na Zakonodaja, legalizacija in sorodno.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov