MAAC napisal/-a:Torej, lepo po vrsti:
Okvir nima Boost standarda, se pravi vzameš gonilko oz. zobnik z 49mm chainline (oz. samo zobnik z 6mm offseta - če imaš gonilko s 15.4mm distančnikom). Zamenjati bo treba tudi gonilni ležaj - SRAM ima dve opciji pressfitov - Truvativov Press Fit GXP ali pa DUB (novi standard), saj imajo SRAMove gonilke 30mm os, Shimano pa je na 24mm.
Moj predlog s čim manj kompliciranja bi tako bil:
Grupa: https://www.bike-discount.de/de/kaufen/ ... 5mm-792169
Gonilni ležaj: https://www.bike-discount.de/de/kaufen/ ... -mm-716560
Je pa pri SRAMu nerodno edino to, da če bi želel imeti spredaj manjši zobnik kot 30T, boš moral pogledati kak Race Face (imajo do 24T zobnike in kompatibilne z 12-rednim pogonom)![]()
Maac
MAAC napisal/-a:Je pa pri SRAMu nerodno edino to, da če bi želel imeti spredaj manjši zobnik kot 30T, boš moral pogledati kak Race Face (imajo do 24T zobnike in kompatibilne z 12-rednim pogonom)![]()
problematiks napisal/-a:MAAC napisal/-a:Je pa pri SRAMu nerodno edino to, da če bi želel imeti spredaj manjši zobnik kot 30T, boš moral pogledati kak Race Face (imajo do 24T zobnike in kompatibilne z 12-rednim pogonom)![]()
Ce je komu 30 spredaj in 50 zadaj se vedno pretezko, je pa mogoce res smisleno, da razmisli o nabavi e bicikla![]()
Sicer pa ne vem, zakaj naj bi bil DUB boljsi. Kar se trpeznosti lezajev tice, je kvecjemu slabsi od GPXa, ker so zaradi verjega premera gonilne osi kroglice v lezajih manjse.
Marko
PrimozR napisal/-a:Torej, lepo po vrsti:
-Sram ima 30 mm os na BB30 gonilkah, GPX je lepo 24 mm. Dub je pa 28,99 mm in zaradi tega paše tudi v standardne okvirje brez BB30 standarda.
-Nisi mu omenil, da potrebuje še drugo račno. Kar je kar ključno pomojem: https://www.bike-discount.de/de/kaufen/ ... 2-12-72625
-Kompliciranje s chainline je pomojem nepotrebno, gledaš samo, a piše boost (3 mm offset) ali ne (6 mm offset). Vse ostalo je precej nerelevnatno (dokler si v Sramovem svetu).
-Sram seveda ima tudi manj kot 30T direct mount zobnik, a je treba vzeti ta dragega, ki je tovarniško na voljo pri XX1 in X01 gonilkah, ne cold forged ALU (GX, Stylo, Descendant) oz. jeklenega (NX).
problematiks napisal/-a:Ce je komu 30 spredaj in 50 zadaj se vedno pretezko, je pa mogoce res smisleno, da razmisli o nabavi e bicikla![]()
MAAC napisal/-a:@Trunto: kakšno pesto oz. wheelset imaš zadaj?
Maac
trunto napisal/-a:Tole je moj original setup:- SRAM X1 1400 X-Sync, 32T
- SRAM XG-1180, 10-42, 11 speed
Ker me je zmanjkovalo na strmih klancih, sem spredaj zamenjal na 30T.
Situacija se je precej izboljšala, ampak je še vedno bilo preveč matranja za moj okus.
Sedaj je v planu menjava zadnjega dela, opcije so:- SRAM X01 1x12 (€€€):
Najdražja varianta, vendar najbolj sigurna (najbrž?).
Slišal sem, da pri 1x12 pogonih zna biti problem pri poškodbah oz. udarninah menjalnika (skalnat teren) saj so tolerance pri 12 pogonih precej manjše.
Tudi nisem siguren glede razmerja: 42, potem pa bam!... 50. Bojim se da bom non-stop mlinčkal kar ni moj stil.
- e*13 TRS Race 9-46 (€)
Review-i so zelo dobri. Še najmanj modifikacij na kolesu, menjam samo kaseto. Pa še razmerje se mi zdi superca.
- Shimano XT 1x11 11-46 grupa (€)
Ta opcija se mi tudi dopade. Edina težava je, ker imam sedaj XD drive in bi moral prešaltati na Shimano.
Kakšne opcije so tukaj, da je še najmanj posegov v hub. Če sem dobro razumel serviserja, mi baje sploh ni potrebno menjati hub-a samo račno, ki se baje dobi za moj hub. Ne spoznam se na to ravno najbolje...
Tnx!
MAMAMAMA napisal/-a:Pozdravljeni,
torej trenutno imam 11-redni menjalnik, kaseta 10-42, zobnik 28T. Prva prestava zame enostavno ni ok, zato razmišljam o opcijah:
- prehod na GX 1x12 (kaseta 10x50). Glede na obstoječo opremo ne bi ptoreboval menjati račne ali
- menjava prednjega zobnika na velikost 26T (bi pri tej opciji potreboval še kakšno nadgradnjo?).
Berem, da je GX bolj občutljiv od mojega 11 rednega menjalnika kar mi ni všeč. Po drugi strani pa bi pri drugi opciji še dodatno zmanjšal zobnik in zmanjšal verjetnost, da z zobnikom zadanem v kakšno skalo (kar se mi prevečkrat zgodi).
Bi bil vesel kakšnega mnenja uporabnika s podobnimi izkušnjami/težavami.
Matej
TINKO napisal/-a:https://absoluteblack.cc/xx1-style-shimano.html
Za spredaj sploh ni treba gonilke menjat. Če hočeš 26 zob je to ena od rešitev.
MAMAMAMA napisal/-a:Skratka, moja obstoječa oprema;
CRANKSET
RaceFace Aeffect, 6000-series alloy, 24mm spindle, 52mm chainline, 28T
SHIFT LEVERS
SRAM NX, 11-speed, trigger
CASSETTE
SRAM XG-1150, 11-speed, 10-42t
REAR DERAILLEUR
SRAM GX, long cage, 11-speed
Če nabavim: https://www.bike24.com/p2263377.html 26T, ali moram menjati gonilko ali ne?
Hvala.
PrimozR napisal/-a:V splošnem je nekoliko bolj muhast, kot 11-redni menjalnik, imam pa nekaj manj težav z odvijanjem vijaka na okvir, kar je vir precejšnega dela 'težav' - enostavno se menjalnik postavi bolj navzven in dobi luft, da se lahko na vijaku malo obrača, kar vse vpliva na prestavljanje.
cebe napisal/-a:Mal offtopic, mal pa tudi ne...
V glavnem... pred leti, ko sem delal se v kolesarski trgovini, smo bli na enem Shimano izobrazevanju/predavanju, kjer so predstavli zanimivo raziskavo:
1. suha oz. premalo mazana veriga je zdrzala dlje, preden se je pretegnila in delala precej lepse, kot pa redno in konkretno mazana (prevec?) veriga.
Osebno nikoli nimam mastne mastne verige, je nikoli redno ne mazem, ampak namazem sele, ko je tako suha, da me moti njena glasnost. Utrgal se nisem nobene verige, pa vsaka, ne glede na rang, mi brez tezav zdrzi 60.000+ visincev. Ce je tukaj kaksna povezava, nevem, ma taksne so izkusnje... vozim pa vse, od Shimana, KMCja, do SRAMa. Trenutno imam gor SRAM XX1, ker je bila ob sestavljanju kolesa edina na trgu zlate barve.hahaha
2. Celoten pogonski sklop zdrzi najdlje in celotno obdobje dela lepo, ce se rotira tri verige - ce je nova veriga 0,2, potem zamenjas prvic najkasneje pri 0,3. Ponovis s tretjo, katero pustis gor do slabih 0,4. Montiras drugo, nato prvo. Prvo spet pustis do nekje 0,45, itd.
To so takrat predstavli dve raziskavi in v tem stilu sta bili obe...
Glede pretegovanja verig oz. obrabe zobnikov - po mojem je zelo pomemben dejavnik rang opreme... ce gre za Deore rang, je po mojem najbolje furat, dokler stvar laufa, verigo menjat pri nekje 0,9-1,0, potem pa menjat vse. Ce gre pa za rang XTR/XX1, je pa smiselno razmislit o varjanti s tremi verigami, ker so pa stroski malo bolj divji, ko je treba kaj menjat.
problematiks napisal/-a:Sam bi izbral Sunrace, ce bi iskal cimcenejso verzijo oziroma Garbaruka, ce bi hotel optimalno. Pred Leonardijem in e*13 ima prednost, ker ima aluminijast samo najvecji zobnik (sam bi jih kontaktiral, ce je mogoce nabavit samo 46t zobnik, ko se izrabi, ker je videt enostavno zamenljiv) ne pa zadnje tri. Pa tudi preskoki so mi pri lazjih prestavah bolj vsec.
Marko
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov