Mojo Jojo napisal/-a:da se da klanec od sedla pa do vrha Šmarne tudi v snegu odpeljat
TTOCS napisal/-a:Vožnja ponoči: zadnjo lučko imam vedno na sedežno cev pripeto. Da jo vklopim se stegnem med vožnjo pod zic in pritisnem gumbek. Ampak je gumbek zaradi vodotestnosti gumiran, pa sploh skozi rokavico ne občutim ali sem pritisnil in kolikokrat (različni modusi osvetlitve: blinkanje, hitro blinkanje, stalna,...).
No in potem se zmeraj med vožnjo zvijam kot kuščar, da bi videl nazaj ali sem sploh vklopil lučko.
Kaj sem se nauučil? Sprednji menjalnik ima na vrhu eno horizontalno kromirano ploščico. V njej se lepo odseva zadnja lučka. Nič več zvijanja, samo proti pedalom pogledam in vidim ali/ in kako lučka dela.
Ko se peljes v mesto in na poti veselo skaces iz plocnika na cesto iz ceste na plocnik se malo po kaksni zelenici vedno poglje nazaj da tvojega dogajanja ne spremlja policist na kolesu
Vitto1 napisal/-a:Ko se peljes v mesto in na poti veselo skaces iz plocnika na cesto iz ceste na plocnik se malo po kaksni zelenici vedno poglje nazaj da tvojega dogajanja ne spremlja policist na kolesu
pa... se splača pospešit namesto ustavit? mislim, je kdo kdaj preizkušal kolko je dejansko kolesarja v teh policajih?
mr.One-two napisal/-a:Da na listju drsi kot pr norcih, po koreninah pa še bolj. Še malo, pa bom izpilil tehniko padanja/valjenja...
fastdown napisal/-a:disk je pasje vroc![]()
Mojo Jojo napisal/-a:Naslednjič se boš morda naučil, da lahko zračnico zaflikaš brez snemanja obročnika s kolesa.
Vrni se na Tehnika vožnje, gradnja poti in poligonov, ostale kolesarske tehnike
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov