hmmm,
Maac kod had sem ponavadi v podzemlju torej sem tiho (vsaj na tabli pa pred ženo)

, in niti slučajno se nisem obesil na besedo ampak na način predstavitve... drugače se pa kr dobro poznama, pa pustmo to, se bova zmenla enkrat ob piru...
Želel sem pa povedat, izrazit mnenje, da postavljanje pravil,priporočil, smernic, kakorkoli jim pač rečemo, NI REŠITEV ampak doseže ravno kontra učinek. Z postavljanjem smernic,priporočil se ubija filozofija mtb, torej ni več gozdnih vil, ...vse skupaj postaja vedno bolj golf.
Mislim, da sami kolesarji nismo velik problem za okolje, ampak se je potrebno lotit "problema" bolj kompleksno, da dosežemo/dosežete
učinek.
Ker dokler se stvari ne bodo uredile pri gozdarjih, planincih, teh in onih uradih za varovanje gozdov,okolja... je vse skupaj sizifovo delo.
Pa da konkretiziram zadevo bom dal za primer kar Boč (tam spodaj sem namreč doma), da ne bo kdo rekel da pljuvam kar povprek. Pa pustmo gozdarje ker zaradi "ekonomske upravičljivosti" njihovih dejanj je bolj ali manj vse skupaj blowing in the wind oz. če so gozdovi državna last se mogoče lahko doseže, da se kaka singla ne spremeni v vlako(preverjeno), tako da je pač vsako leto kaka avtocesta več.
Druga zgodba so pa planinci, ker toliko škode kot so planinci naredili z asfaltiranjem ceste na Boč je ne bo horda 17 letnikov z 20kg kravami v naslednjih 100 letih. Erozija se je v določenem predelu (Borije) v zadnjih 10 letih katastrofalno povečala, pa mislim, da zato ni krivih 10 kolesarjev ,ki redno vozi na Boč pa tudi el nino ne

. Torej zaradi take in podobnih zgodb mi KTK ni simpatična, pa čeprav vem, verjamem, da se trudite za dobrobit mtb in da ste trenutno bolj ali manj edini, ki kaj nardite na področju legalizacije, vzgoje... Pa prosim ne razumet pisanje za napad na KTK, na koga osebno..., ker kar pogrešam na tabli je definitivno strpnost do tistih, ki mislijo za odtenek drugače.
MTB IS DEAD?
U