Lojzepopndekl napisal/-a: Da nam pride v kri. Tisto, pod kožo.
tatoo s priporočili

Had666 napisal/-a:To je to! ...Vzgoja?
Imam občutek, da ste eni pozabili kako je bit star 17let oz. da so med vašimi 3 najljubšimi platami tri kasete založbe kaset in plošč.
Logo na tabli dopolnit:
Pusti drogo, špuro naredi z nogo!![]()
Namesto tekmovanja kdo ima najdaljšega probamo z "kdo potegne najdaljšo" pa mogoče rajši v bike kot mestnem parku.
Had2X17
Jabooz napisal/-a:Kratka zgodba (z naukom)
Nekje pred 5-6 leti me je Zlatko Sofrič (serviser pri Imbbusu) prvič peljal na spust po Dolskem grabnu z Vel. planine. Spust je bil za moje takratno znanje recimo zelo težak in ko sem na neki serpentini skrajšal pot, me je napizdil ko otroka: " Če ne znaš zvoziti serpentine, pojdi peš! Serpentin se nikoli NE seka!" Verjetno velika večina niti ne ve kdo je Zlatko, ampak tisti ki ga pozna, ve da ga mirno uvrstimo v top three freeridejev pri nas.
Kasneje sem pogosto širil to njegovo miselnost, zelo pogosto pri mojem prvem tablaškem sokolesarju in vedno pri vseh, ki sem jih videl sekati serpentine. Pot ali steza se praktično ne uničuje, dokler se ne seka ovinkov.
.
Najboljši Freeriderji so mnenjske vodje velike baze kolesarjev (ne vseh, tega niti ne trdim). Neumnost? Niti ne, če dovolj dolgo bereš tablo, lahko to mirno trdim.
.
In mulci, ki imajo svoje zgoraj opisane idole, se bodo res čutili v tej umetni definiciji. In nekajkrat več pomeni (z vidika učinkovitosti), če Freerider reče ostalim v skupini, ne sekat serpentin, kot pa da se to napiše v priporočilu turnemu kolesarju. Točno veste v katero smer se širi šport in zavestno izločate najboljše in vse tiste, ki bi to radi postali.
kike napisal/-a:WORD
mako napisal/-a:Zakaj? Zato ker zgleda, da taka avtoriteta zaleže 'do smrti'. Zlatko je nedvomno ta avtoriteta.
Tomo napisal/-a:- izogibajmo se prevelikih skupin. Poskušajmo obdržati skupine čimmanjše
ta je pa najtežja, takoj za javnim prevozom
bojanU napisal/-a:Poglej najprej malo na njihove strani, da boš vedel, kaj in kje vozijo in zakaj imajo takšno ime-podobnost s po tvoje "turnimi masovkami" je zgolj plod domišljije (ali česa drugega)![]()
Kako bo pa zdej "turnimi masovkami" - se boste organiziral v trojke, ko Odpisani? Sej se še spomnete Prleta, Tihega....
problematiks napisal/-a:No, bom rekel, da je bil hvalevreden poskus, ampak bi se dalo glede na ze dane predloge (tudi v temah na tabli) zadevo naredit boljse.
problematiks napisal/-a:Ok ok, tisto o letnici sem spregledal, tako da tabla odpade![]()
Ampak IMBA je imela pa tudi ze imela svoja pravila takrat, kolikor vem![]()
Marko
ašojla napisal/-a:Prid k nam - pod Krim! Če boš u redu nabasu, te ob spustu čaka še kak kotel ob živem ognju al pa vsaj roštiljada - radi te bomo pa ziher imeli!
Stric Burek napisal/-a:Nebi se rad kregal, samo a tle ljubljančani ste res taki mutasti al kaj? Pa nimam v mislih kolesarjev. Ampak pešce.
Se grem včeraj peljat po rožniku in gonim v tiste klance, pozdravljam mimoidoče in vsi me gledajo kot da sem največji krimanalc. Ena ženska me je prijazno ogovorila ko sem se kopal čez ene korenine po snegu in sva rekla par 10 besed. Drugi pa ko da so mutavi. Na primorskem od kjer prihajam, v hribih in nasploh povsod kjer se vozim(pa al grem hitro al počasi), pozdravim in vsi odzdravijo. Tle pa ko da so mutavi...![]()
Se še komu to dogaja Lj/izven Lj?
tomix napisal/-a:Vsakdo, ki organizira turo na Tabli, bi moral v svojem postu, kjer objavlja turo, poskrbeti, da se tam pojavi tudi link na tole stran z opozorilom, da si mora vsak udeleženec prebrati PRIPOROČILA.
Nekaj takega kot -> Za udeležbo na turi si preberi tale PRIPOROČILA
Slack napisal/-a:NDeeBiker napisal/-a:Na primorskem od kjer prihajam
3. na vašem koncu so me večkrat pozdravili jezni strici s puškami
oO Kje to ? So se verbalno znašali nad tabo ? A so te hotli ustrelt ? So ti grozili da te bojo ? So bili vidno pijani ?
bingo100 napisal/-a:Oj družba!
Mi lahko kdo prosim pove, kje se je sploh dovoljeno voziti z gorskim kolesom, da se ne krši zakonodaje?
Kakor berem aktualno butasto zakonodajo se mi dozdeva, da razen tam kjer je dovoljeno tudi avtomobilom, praktično nikjer drugje. Okej, razen na tistih par mestih v Sloveniji namenjenih temu.
Si jaz to prav razlagam? Upam da ne...
Hvala!
NDeeBiker napisal/-a:bingo100 napisal/-a:Oj družba!
Mi lahko kdo prosim pove, kje se je sploh dovoljeno voziti z gorskim kolesom, da se ne krši zakonodaje?
Kakor berem aktualno butasto zakonodajo se mi dozdeva, da razen tam kjer je dovoljeno tudi avtomobilom, praktično nikjer drugje. Okej, razen na tistih par mestih v Sloveniji namenjenih temu.
Si jaz to prav razlagam? Upam da ne...
Hvala!
Welcome to reality my friend
Različno tolmačenje ti pogojno dovoljuje kolesarjenje po kolovozih, če to niso že vlake, s katerimi je spet druga zgodba.
Čisto brez veze mamo toliko hoda
giant1 napisal/-a:se je že kaj spremenilo glede teh zakonodajskih stvari; namreč po dolgem času nabavil kolo zdaj pa berem da ne smem zavit v noben gozd???
še zmeraj tako??
giant1 napisal/-a:ampak tukaj omenjajo samo voznike z motornim pogonom!!!
Vrni se na Zakonodaja, legalizacija in sorodno.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov