Napake pri novi tabli...

Tukaj lahko zatežiš administratorju, sporočiš napako v delovanju ali vprašaš karkoli v zvezi z delovanjem table. Sem lahko tudi zapišete, če opazite kakšen neprimeren prispevek, ki ne sodi na Tablo.

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Anthem » 16 Nov 2011 19:14

zakaj negre vec brisat oglasov? nekaj casa je bil X na desni spodji strani
Anthem
član
 
Prispevkov: 57
Pridružen: 22 Sep 2011 17:15
Kraj: Maribor

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Berger » 10 Nov 2012 13:52

Mojega starega računa ni več, sem se moral na novo registrirat :mad:
Gasa!
Uporabniški avatar
Berger
član
 
Prispevkov: 290
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 10 Nov 2012 14:39

To ni napaka table - tvoje osebna napaka je bila :mrgreen:
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Berger » 10 Nov 2012 15:04

Tota bo ja, sam sn se vun zbrisau ha?
Gasa!
Uporabniški avatar
Berger
član
 
Prispevkov: 290
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 10 Nov 2012 20:32

Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10785
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Berger » 11 Nov 2012 21:25

Aha, OK, samo da se ti zato kar account izbriše pa pojma nimam...
Malo zahojeno se mi zdi da noben niti reče nena kaj...
Cari ste svaka vam čast!
Gasa!
Uporabniški avatar
Berger
član
 
Prispevkov: 290
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Berger » 20 Dec 2012 08:09

Ja majster, nikjer nena nič piše o brisanju računov?!
Gasa!
Uporabniški avatar
Berger
član
 
Prispevkov: 290
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 02 Jan 2013 10:57

Že kar nekaj časa (samo se mi nikoli ni dalo napisati posta) mi klik na tale rumeni del, ne prestavi teme na zadnji neprebrani post. Včasih je to delovalo super, sedaj pa ne deluje sploh. Problem imam na vseh platformah...

Slika
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a problematiks » 02 Jan 2013 11:07

Meni dela povsod.Je pa res, da nimam nic od Appla :wink:

Marko
problematiks
KontraRevolucionar
 
Prispevkov: 5678
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 02 Jan 2013 11:11

Tudi na Windows 7 mi recimo ne dela...
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a problematiks » 02 Jan 2013 11:18

Je bilo misljeno bolj kot zajebancija :wink:
Meni dela tudi na Win 7, tako da zna bit, da je bolj kaj lastno nastavitvam, ki jih imas na napravah.Sicer pa po pravici povedano pojma nimam, kaj bi lahko bilo.

Marko
problematiks
KontraRevolucionar
 
Prispevkov: 5678
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 02 Jan 2013 11:29

Jaz tablo vedno tako gledam in nikoli nisem opazil nobenih težav. Bom pa pregledal
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a matevz100 » 02 Jan 2013 12:52

Meni dela na windows XP (v službi, škrtice), windows 7, androidu in ipadu.
Uporabniški avatar
matevz100
član
 
Prispevkov: 283
Pridružen: 08 Feb 2011 10:46
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 02 Jan 2013 13:17

@Tzuli : poskusi s katero drugo predlogo.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 02 Jan 2013 13:30

Probal vse 3 in ne dela. V temi povsod sem že vozil 2012 mi recimo skoči na Kekijevo sliko, tista zimska cesta namesto na trenutno zadnjo objavo Urbe-ta...
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a MarE » 02 Jan 2013 14:54

Zadnjič spremenil MarE, dne 09 Jan 2013 18:57, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
MarE
Obuti MarE
 
Prispevkov: 13632
Pridružen: 05 Jul 2000 11:32
Kraj: ... ..... ....- -- - -...

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 02 Jan 2013 15:06

No klik na A tudi pri tebi dela narobe očitno.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 02 Jan 2013 15:49

Zakaj ?

Prvi neprebrabni prispevek je za vsakega posameznika različen .,. samo zadnji je za vse enak.

Meni obe funkciji normalno delujeta.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 02 Jan 2013 17:53

Tomo napisal/-a:...Prvi neprebrabni prispevek je za vsakega posameznika različen ...


Hm, nikoli ne bi uganil.... :roll:

Sicer pa, meni ne dela, Maretu pa tudi ne. Kot vem so neprebrane objave označene z rumeno ikono, prebrane pa z belo ikono pred tekstom "Objavljeno:...." na desni strani zgoraj v vsakem postu. Če pogledaš Maretov klik na A ga je vrglo sicer nekam na sredo threda, ne pa na neprebrano objavo in tako dela tudi meni. Kot vidiš je mare objavil precej stare screen-shote...
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 05 Jan 2013 19:37

Še vedno ne dela... Jasno na vseh drugih forumih dela brez problema.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 05 Jan 2013 21:25

Naletel sem na več različnin felerjev glede neprebranih postov.
Ker v kratkem spet sledi menjava strežnika (kdaj bo to se bo videlo po točni uri :)), pa upgrade table, posodobitev tapatalk verzije računam da bo vse rešeno v enem paketu.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Mojo Jojo » 10 Mar 2013 17:22

Ura je cist razstelana.
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
 
Prispevkov: 4654
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Mojo Jojo » 13 Mar 2013 13:20

Vsi, ki dostopate do table preko zaznamkov (mtb.tabla.si), vam vsaj v google chrome najverjetneje javi 404error. Sedaj je očitno nov naslov (mtb-forum.si)
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
 
Prispevkov: 4654
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 13 Mar 2013 14:12

pravilno je tabla.mtb.si - tako bo tudi v prihodnje , do takrat bo pač malo škripalo vse skupaj.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a creed » 13 Mar 2013 17:27

Pri meni so po novem pri vseh postih imena uporabnika na desni strani, namesto na levi.

Pod nastavitve nisem videl da bi se dalo kaj popravljat.

LP
creed
član
 
Prispevkov: 152
Pridružen: 17 Jul 2012 16:11

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 13 Mar 2013 17:53

izbereš si profil - prosilver je na desni, subsilver2 pa na levi.
zaradi specifičnih razlogov, ki jih ne bi pisal, pa uporabnikom subsilver2 priporočam da si nastavijo angleški jezik, siccer bodo sledile druge pritožbe :)
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Jabooz » 14 Mar 2013 09:49

ICO ikonca ???


spletna stran brez ico ikonce je kot nevesta brez zob. :mrgreen:
Uporabniški avatar
Jabooz
Bush Doctor
 
Prispevkov: 3918
Pridružen: 02 Mar 2005 15:54
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Biciklo » 16 Mar 2013 10:39

Meni na novi tabli ne dela Tapatalk plug-in. A ma še kdo podobne težave?

LPM
Uporabniški avatar
Biciklo
član
 
Prispevkov: 253
Pridružen: 17 Maj 2002 11:53
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 16 Mar 2013 11:04

Nisi edini.
Spremeni nastavitev na tabla.mtb.si/phpbb pa bi moralo delovati brez težav, vsaj dokler ne najdem boljše rešitve.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 16 Mar 2013 18:23

Zanima me:

1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)

tolk za zdaj. :)
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 16 Mar 2013 18:45

Zarad točke 1in 3 s sploh spat ne morem.

pravi naslov za tablo je in bo tabla.mtb.si, mtb-forum.si je samo nekakšna rezerva.

Glede tapatalka ..jaz sem Ipad videl samo na TV, delovanje modula testiram na enem LG telefonu za 1€ s programom Convo *, ki sem ga kupil za 2.99 usd - in v aplikaciji je gumbek edit server v brezplačni različici pa "add server", kjer vpišeš vse kar hočeš.

p.s.
Sedaj vidim da nihče nima dobre besede za Convo, takrat ko sem iskal tapatalk klienta je bil prvi ki sem ga našel .. in ker mi je delal dobro sem ostal na njem.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Mojo Jojo » 16 Mar 2013 18:49

Linki, ki se nanašajo na teme/prispevke s prejšnim URL (tabla.mtb.si/...) seveda ne delajo.
Je kakšen obvoz?
Razen, da namesto tabla.mtb.si/... prilepim mtb-forum.si/phpbb/...

npr.
http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?t=87431
Zadnjič spremenil Mojo Jojo, dne 16 Mar 2013 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
 
Prispevkov: 4654
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 16 Mar 2013 18:52

Ok, prodam iPad 4, 64 GB. :)
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Mojo Jojo » 16 Mar 2013 18:57

Menjam za intel celeron 1,2GHz, 8GB :mrgreen:
tabla gor laufa đabe. :mrgreen:
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
 
Prispevkov: 4654
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 16 Mar 2013 19:00

@Mojo : linki se bodo popravili, samo ne me držat za rok ..

Tzuli, bom dodal gumbek za paypal .. takoj ko se nabere za en ipad .. ali pa v sili vsaj za samsungovo štirko bom razširil nabor testne opreme :mrgreen:

p.s. 21:06

tapatalk, je kaj drugače sedaj ?

p.s.2

Opažam, da moj klient ne prikazuje objav, ki imajo status "announcement" - domnevam pa da je to feature in ne bug
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a OBY » 17 Mar 2013 10:15

nasledni nov feature bo direkt paypal donate :)
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
 
Prispevkov: 12371
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 17 Mar 2013 22:26

Tzuli napisal/-a:Zanima me:

1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)

tolk za zdaj. :)


1. bo kmalu slišim
2. DELA !!!
3. DELA !!!

:*
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 17 Mar 2013 22:30

:)

Maloprej sem še pogledal, kako izgleda stran v Chrome brskalniku - in me je Chrome opozoril da forum vsebuje tapatalk komponento in vprašal ali si želim namestiti tapatalk notifier. Nisem ga nataknil - če pa kdo uporablja zadevo na tabli, bo pa kakšna informacija o tem mogoče komu dobrodošla.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 20 Mar 2013 23:30

Tzuli napisal/-a:
Tzuli napisal/-a:Zanima me:

1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)

tolk za zdaj. :)


1. bo kmalu slišim
2. DELA !!!
3. DELA !!!

:*


3. NE DELA, ne zadnji ne neprebrani post... Zal.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tomo » 22 Mar 2013 08:41

Ok, meni tapatalk oz. Convo sicer pravilno prikazuje nova sporočila na vrhu, samo pobarva jih ne pravilno.

Prenosnik, na tablo vedno hodim prijavljen, uporabljam FF.

Pravilno mi skače na prvi nebrebrani post.
Pravilno mi skače na zadnjo objavo.


Še nekaj razlik je med predhodno verzijo; prej je z url označeno povezavo odpiralo v novem tabu, sedaj v jo v istem tabu.
Nekatere bo to motilo, nekatere ne ..

Kar pa mene moti, banda !!! :mrgreen: je to : en kup uporabnikov ima v profilu označeno "obveščaj me o zasebnih sporočilih na email" ..
email imajo pa na email.si, ki ne obstaja celo večnost .. in imam vsak dan 1000 "zgrešenih" mailov, prav tako imajo nekateri uporabniki obkljukano spremljanje tem .. pa gredo maili v isto luknjo ..

Dopuščam pa možnost, da je zaradi okvare baze prišlo do tako označenih tem /naročnine na temo/ brez krivde uporabnikov.

Nisem strokovnjak za iskanje ustreznih mačkov, zato te "častim z videom" :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9H0xPWAtaa8
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
 
Prispevkov: 9417
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 22 Mar 2013 16:09

Bom kar z videom odgovoril, kjer je jasno prikazano kakšen sem na forumu in kakšen v resnici. :)

http://www.youtube.com/watch?v=9beQh1yH5uU
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a mrd » 22 Mar 2013 18:37

Tzuli napisal/-a:Bom kar z videom odgovoril, kjer je jasno prikazano kakšen sem na forumu in kakšen v resnici. :)

http://www.youtube.com/watch?v=9beQh1yH5uU


Na forumu plašen v resnici strašen.. al kaj?
Uporabniški avatar
mrd
član
 
Prispevkov: 1552
Pridružen: 23 Maj 2010 14:33
Kraj: Notranjsko-kraška regija

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a sch3ll3 » 29 Apr 2013 18:33

Kljub temu da obkljukam "Samodejna prijava ob vsakem obisku (priporočamo)", se moram za vsako znova prijaviti po krajšem času neaktivnosti na forumu. Uporabljam Chrome. Ima kdo kakšno idejo zakaj? Hvala.
sch3ll3
član
 
Prispevkov: 156
Pridružen: 02 Jul 2012 11:19

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a MatevzV » 29 Apr 2013 21:55

Uporabljam Mozillo firefox in se mi tudi to dogaja, me pa ne moti.

LP
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki
Without roots and stones is not fun!!!
Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
Uporabniški avatar
MatevzV
član
 
Prispevkov: 1448
Pridružen: 04 Maj 2007 13:41
Kraj: Selška dolina - Železniki

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a sch3ll3 » 30 Apr 2013 15:07

Ja mene pa zelo moti če se morem po pol ure neaktivnosti ponovno vpisovati. Pozna kdo kakšno rešitev? Se še komu dogaja?
sch3ll3
član
 
Prispevkov: 156
Pridružen: 02 Jul 2012 11:19

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a MatevzV » 22 Jan 2014 16:16

No tudi meni je začelo prejšnji teden to dogajati, prej je to delalo res na vsake toliko časa, me niti ni motilo, sedaj pa ko dam View new topic, na 10-15min se moram ponovno vpisati. Čemi to oz me ne zanima, samo če se lahko odpravi bi bil zelo vesel, če pač ne bom pa tudi preživel. Aja imam pa brskalnik Google Chrome.
Hvala
LP
Zadnjič spremenil MatevzV, dne 22 Jan 2014 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki
Without roots and stones is not fun!!!
Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
Uporabniški avatar
MatevzV
član
 
Prispevkov: 1448
Pridružen: 04 Maj 2007 13:41
Kraj: Selška dolina - Železniki

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a cebe » 22 Jan 2014 17:35

Meni to dela samo na telefonu, na računalniku še nikoli (Mozilla).
...live for something or you'll die for nothing!
Uporabniški avatar
cebe
član
 
Prispevkov: 3091
Pridružen: 23 Sep 2010 19:28
Kraj: Pragwald

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Jaco P. » 11 Jul 2014 11:11

Zakaj se ne zamenja logo (levo zgoraj), da ni ta brezvezni "phhBB" ?
..to mi ni jasno :)
Jaco P.
član
 
Prispevkov: 73
Pridružen: 01 Maj 2012 23:01

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a whatever » 11 Jul 2014 11:50

Nadzorna plosca - nastavitve foruma - moj stil foruma - subsilver2
Uporabniški avatar
whatever
član
 
Prispevkov: 10785
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a hogar » 16 Apr 2018 17:09

Ali še komu noče poslati zs? V profilu so sporocila v posiljanju ze cel dan...
hogar
član
 
Prispevkov: 30
Pridružen: 22 Jun 2015 12:49

Re: Napake pri novi tabli...

OdgovorNapisal/-a Matiček » 16 Apr 2018 19:13

V pošiljanju oz.odhajajoče, so toliko časa, dokler jih prejemnik ne odpre. :wink:
Brez zemljevida ne prideš nikamor,ali pa marsikam !
Uporabniški avatar
Matiček
član
 
Prispevkov: 2150
Pridružen: 10 Jul 2004 12:04
Kraj: Ljubljana

Prejšnja

Vrni se na Pomoč, delovanje, prijava motenj, pranger



Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron