Je pa od poseke naprej po vrhu pot lepa in prehodna (šel sem do Šentvida).
vr napisal/-a:Ali obstaja kakšna boljša (beri: bolj prehodna) pot do poseke (Šentvid?). Zadnjič sem poskusil iz Pržana pa ni najboljše![]()
Je pa od poseke naprej po vrhu pot lepa in prehodna (šel sem do Šentvida).
Izi napisal/-a:ja mal naprej od pržana se spustiš proti šentvidu na sred ovinka zaviješ v enosmerno cestico na levi, in pol pri hiši ki ima na drugi strani prostor za gnoj zaviješ v gozd,... in brcaš na gor,...
drugač pa mislim da še vedno ni možnosti iz toškega prit do šentvida,...
vr napisal/-a:@Izi: če te prav razumem je vse prevozen ves prvi tehnični del (mimo hiške, drop, desno, potka) do vlake oz. gozdne ceste? Od tu naprej vem, da je vozno.
hyperskunk napisal/-a:Sej nočem bit party breaker, sam slušalke na biciklu...neumna in nevarna zadeva...in v hosti in na cesti...a ni lepš poslušat račno in zvok povoženih vej/listja
fastdown napisal/-a:Tisti ki ste ze vozili, kaksna je kaj ta jajckova v primerjavi z naprimer krim2.0. Je bolj na izi ali....
simkoooo napisal/-a:Danes (ali prejšnji teden, nevem), je na trailu, ki gre v Šentvid (Čukova oziroma Šentviški flow), povsem na koncu gozdar naložil ogromen kup debel čez pot.. pazite, ker jaz sem komaj zbremzal...
Do zadnjega tehničnega dela ga pa lahko spustite do daske
whatever napisal/-a:Vceraj sem sel z mojo na Tosko pa nisem imel pojma kam moram itDol sem potem prisel pri Šaleharju (za njegovo bajto), vmes pa sva kar nekje bluzila. Na trenutke je zgledalo, da sva na pravi poti.
https://www.strava.com/activities/488118826
mrd napisal/-a:ogledovat gojzarje
Vrni se na Stanje gorskokolesarskih poti
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: MiranSv