Dober članek.
Meni osebno je stvar skregana z logiko. Si ti prilezel na vrh hriba al elektroprimorska/gorenjska/belokranjska? Me ne briga kdo plača doma račune in koliko delovnih ur na šihtu je zato potrebnih. Gre za input, lasten vložek. Bikeparki in vlečnica so drug koncept.
Dajmo na krave žiroskop, ki bo povezan z vzmetenjem in bo v kombinaciji z mehaniko kolesa načrtovan 720 po potrebi ustavil oz. pomagal. Kdo je pol naredil trik, kolesar al kolo? Ne pravim da se da , sem pa prepričan da bi se dalo.
Ali pa poenostavimo - v vilico damo motorček in ko gre kolo v zrak, naredi namesto 2x kar 5x barspin. Človk samo balanco spusti. Po moje bi to sestavil že kak nadebuden mehanik doma.
Razumem npr. ljudi, ki zaradi let, zdravstvenih težav in še česa potrebujejo pomoč in jim je to edini način, da spet doživljajo kolesarjenje in v njem uživajo. Ne razumem pa zmehčanega ega nekoga, ki raje kot švic in solze (Pretiravam. Ali pa ne.)izbere baterijo. A tudi pri seksu na tiča natakne enega od vibratorčkov? Je treba tudi v tem primeru manj migat aneda
E-bikes so odraz mentalitete množice. Ne najdem kje, ampak eden od bolj brihtnih starih grkov je napisal, da je človek sebi dolžan najti meje lastnih zmogljivosti. Nisem niti blizu temu, ker mi tako kot večini ne znese trenirat nekaj ur dnevno, ampak če bi si dal baterijo in motor na kolo, bi se počutil kot da imam samega sebe za norca. V tem primeru bi si lepo kupil ktm 450kubikov in šel frezat potke in uživat v hitrosti navkreber.
Vem da smo tisti ki smo proti nekako zahojeni, tako kot so včasih trdili da gorska kolesa ne rabijo amortizerjev. Industrija tudi mora živet. Ampak prepričan sem, da je celoten koncept samo velikanski pritisk novotarij na potrošnika, ker samo nenehen razvoj vleče s sabo potrošnjo. Zato je na sejmu vse v baterijah.