prezek napisal/-a:Živjo,
Zanima me, če ima kdo izkušnje, če pri montaži tubeless sistema, če je normalno da zrak pušča pri ventilu? Konkretno se gre za naslednji obroč E*Thirteen TRS+ v kombinaciji z Notubes ventilom.
Lp,
Peter
Mojo Jojo napisal/-a:Baron pušča čez steno, tudi mleko ne pomaga prav veliko....stanovo mleko je ena poscana voda. Contijev revo je
malenkost boljši. Tako da niti ne probavaj na suho baronke in uporabi conti mleko.
cebe napisal/-a:A je to on, ki se precej hitro naredi v grude v plašču?
cebe napisal/-a:Mojo Jojo napisal/-a:Baron pušča čez steno, tudi mleko ne pomaga prav veliko....stanovo mleko je ena poscana voda. Contijev revo je
malenkost boljši. Tako da niti ne probavaj na suho baronke in uporabi conti mleko.
Korošci, ki vsi furajo Conti-ke, pravijo, da je No Flats Elite Sealant drži brez problema... ampak, ga Factory nima. Ima kdo za prodat 2dcl Conti mleka?
zokinjo napisal/-a: (če nisi jabozz ...)))) )
m66 napisal/-a:? ne razumem. Iz te teme berem da ti lukenj v real lajfu ne zaflika, da moraš vsaj vsake 2/3 zopet pacat z mlekom, da moraš velikokrat dopumpavat... Ne vem, men se to ne da. Zračnica ne zdrži luknje očitno isto, ko crkne pač zamenjaš, ne pacaš z mlekom, je cenej, moraš pač imeti nekaj višji tlak (za moj način vožnje grem lahko tudi z zračnico zame dovolj nizko). Ajde še teža, ampak to mene tudi ne tangira posebej.
shortcable napisal/-a:Ima kdo izkušnje z ghetto tubeless (20" zračnica) + tubeless obroč boljše kvalitete (DT Swiss/Mavic/WTB) ?
A je še vedno mogoče montirati plašče, a je že premalo prostora ?
Na enem kolesu imam tovarniško deklarirane tubeless obroče (Giant) pa zadeva z lepilnim trakom ni nikoli dobro funkcionirala.
Gumo sem napolnil vendar so bile vedno težave z počasnim puščanjem, večkrat je zadeva spustila če sem bolj grobo zapeljal v kakšen kamen/robnik.
Z ghetto tubeless teh težav ni več.
Zadevo bi rad nadgradil na malenkost širše obroče z boljšimi pesti pa me zanima če bom lahko še vedno uporabljal isto metodo tesnenja namesto lepilnega traka.
dumr666 napisal/-a:Festo 8 cev, notranji premer 6, ter tavelika inkjecija za 15 centov iz lekarne, končno lahko dofilavam brez snemavanja plašča. Cev se dobi v kksni tehnicni stacuni je pa potrebno mleko precej pretresti da se usedlina spravi skozi, injekcijo je pa potrebno z dremlom na koncu povrtati tako da ostane samo zunanji del plastike
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov