SEKISCOTT napisal/-a:Mojo Jojo napisal/-a:Obelix, ne seri, k vemo da je zate
Obelix ima Decoya naročenga - ne ga žalt
Nima, ker žena ne pusti.

SEKISCOTT napisal/-a:Mojo Jojo napisal/-a:Obelix, ne seri, k vemo da je zate
Mojo Jojo napisal/-a:SEKISCOTT napisal/-a:Mojo Jojo napisal/-a:Obelix, ne seri, k vemo da je zate
Nima, ker žena ne pusti.
Obelix napisal/-a:Ima kdo izkušnje ali informacije, kako je z kvaliteto, zanesljivostjo nadgradenj običajnih koles v električne. V mislih imam tele zadeve https://www.evozilo.com/k/predelava-v-elektricno-kolo/ .
Mojo Jojo napisal/-a:
SEKISCOTT napisal/-a:
Mojo Jojo napisal/-a:
Obelix, ne seri, k vemo da je zate
Nima, ker žena ne pusti.
Ja...sem slisal
Menjati kolo na 15 let je šlamparija.Obelix napisal/-a:. Na dolgi rok se mi zdi bolj smiselno kot nadgradnja enega 15 let starega treking kolesa,
cebe napisal/-a:Zoki, iz spomina je imel Andraž kar precej težav, ki so posledica zasnove okvirja, ne njegove vožnje/neznanja/neservisiranja...
zokinjo napisal/-a:Itak je deset let garancije za geštel... Kaj pol?
Zmen se to pr Giantu...:D:D:D
Jabooz napisal/-a:Šele zdaj sem se spravil brati zadnji dve strani, kao postrani pogledi, če si na e-bajku.
To bo sigurno izginilo v parih letih.
Namreč, če verjamete ali ne, 20-22 let nazaj ni bilo možno z mobitelom telefonirat v lokalu, so te takoj izžvižgali.
Še na ulici je bil problem govorit po telefonu, si se moral prav malo skrivat, drugače so ti še žugal, kao koji kurčev japi si ti.
Časi se spreminjajo.
Recimo včasih so imeli tip klobuke
.
Andraž napisal/-a:Vsak poči - sej veš dost ciklov pa bo zihr
gozdni82 napisal/-a:Vprašanje - kako se moped obnese na zelo strmih in tehničnih klancih npr. zelenica na ljubelju, zvoh /.../ se da vse speljati z e kolesom?
klo8 napisal/-a:Hmm, z lahkim analognim endurom, 24/50 razmerjem, ustrezno pripravljenimi gumami ter seveda kondicijo, se ne more primerjat nobena e-raketa
klo8 napisal/-a:Kar se pa spusta tiče, a je že kdo slišal za E-vertriderje?
MarE napisal/-a:Tiste 350W prdalice so sicer zanimive, ampak kaj, ko se vse neha pri 30k/hSaj ne, da se ne da to zaobiti, samo potem je to že hudio matranje tehnike. Kak kilovat viška res ne škodi.
BTW... tudi longboard je zabavnejši s 5kW pogonom.
P_Nut napisal/-a:MarE napisal/-a:Tiste 350W prdalice so sicer zanimive, ampak kaj, ko se vse neha pri 30k/hSaj ne, da se ne da to zaobiti, samo potem je to že hudio matranje tehnike. Kak kilovat viška res ne škodi.
BTW... tudi longboard je zabavnejši s 5kW pogonom.
Zakaj bi se sploh zajebaval z gorskimi kolesi? Če hočeš kilovate imaš tole: https://www.ktm.com/en/e-ride/freeride-e-xc/Overview