MTB: Lendava in okolica

Objave vaših foto in video poročil iz opravljenih kolesarskih tur
Odgovori
Uporabniški avatar
franklin
član
Prispevkov: 255
Pridružen: 07 Mar 2003 12:59
Kraj: Lendava
Kontakt:

MTB: Lendava in okolica

Odgovor Napisal/-a franklin »

Pozdravljeni..
Nekaj gorsko-kolesarskega se je letos dogajalo tudi na skrajnem SV koncu Slovenije = Lendava in okolica..Posneli smo par filmov&fotografij in ste vabljeni k ogledu. Komentarji dobrodošli.
Bodoča vaabila na "moja" mtb kolesarjenja bodo objavljena na spletni strani Kolesarskega Kluba Lendava:
http://www.kolesarski-klub-lendava.si/

PROMOCIJSKI VIDEO: Kolesarjenje po Lenti- & Lendvahegyu

https://www.youtube.com/watch?v=uzwhF3pSamM


SKUPINSKA TURA 12.09.2015 po Lenti- & Lendvahegyu:
Poročilo: 12.09.2015 Kolesarjanje po gozdovih in goricah; V soboto 12.09.2015 smo lepo zvozili načrtovano turo, ki je bila dolga 40 km in 600 višinskih metrov. Bilo nas je kar 9 kolesarjev + 1 kolesarka. Vreme je bilo super, trasa razgibana, ves čas smo se vozili po gozdovih gor-dol-gor-dol. Kolesarili smo po stezah, ki jih bolj poznamo domačini in jih ni na turističnih zemljevidih. Pri jezeru Lendvadedeš je bila pavza, da smo si nabrali novih moči in potem šibali naprej do lendavskega stolpa Vinarium. Na stolpu pa itak gužva, zato smo raje šli v vinsko klet, kjer smo zaključili lep dan. Sestavili smo tudi film o našem kolesarjenju, ki si ga lahko ogledat s klikom na sliko tu spodaj.

https://www.youtube.com/watch?v=UAL7K8Jzeio


KOLESARJENJE V MURSKO ŠUMO 09.05.2015
Poročilo: 09. maj 2015 Kolesarski izlet v Mursko Šumo; Na avanturistični turi se nas je zbralo 13 kolesarjev in kolesark, ki smo ob 9 uri štartali iz Kolesarskega centra Murania v Čentibi. Po začetni turistični kolesarski vožnji do Benice je sledilo poskakovanje po makadamu in (džungelski) travi naslednjih cca. 20 km. Po nabrežju Ledave smo se odpeljali do točke 0 = sotočja Kerke in Ledave. Nazaj grede smo se ustavili na pašniku pri vodnih bivolih in sivem govedu, se zapeljali še do reke Mure, ter se peljali mimo številnih mrtvih rokavov reke Mure. Kolesarsko druženje je potekalo v sproščenem vzdušju, turo smo vsi izvedli. Namesto planiranih 30 km se je nabralo še bistveno več. Turo bomo ponovili nekje pozimi, ko bi poskusili priti še dalje v "kljun".

FOTOgalerija: https://plus.google.com/photos/10949109 ... 2428461473
Priponke
Lendavske gorice
Lendavske gorice
Odgovori