Šola za turne kolesarje 2019

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.
Odgovori
samo_b
član
Prispevkov: 58
Pridružen: 05 Nov 2012 21:30

Šola za turne kolesarje 2019

Odgovor Napisal/-a samo_b »

V Šolo za turne kolesarje (ŠTK) ste ponovno vabljeni vsi, ki si želite pridobiti in izboljšati znanje osnov turnega kolesarstva. Šola je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki želite izpopolniti pridobljeno znanje. Letošnja izvedba šole je že šesta po vrsti, prav vsako leto pa se potrudimo, da bi za vas pripravili čim bolj pestre vsebine. Predavatelji in vodniki se bomo pri predajanju znanja prilagajali skupini in posamezniku, obenem pa pazili, da boste deležni vseh planinskih znanj in prvin tehnike vožnje, ki so pomembne tako pri gorskem kolesarstvu kot pri obiskovanju planin na splošno.

Uvodni sestanek bo v petek, 8. 3. 2019 ob 18:00 v prostorih PD Kranj (Koroška cesta 27, 4000 Kranj – vhod je iz zadnje strani). Sestanek je namenjen podrobni predstavitvi ŠTK ter Turno-kolesarskega odseka na splošno.

Naša srečanja bodo potekala enkrat tedensko ob petkih od 19:00 do 21:00 v prostorih PD Kranj. Začnemo s prvim tednom po uvodnem sestanku. Srečanja bodo vsak teden, razen med prvomajskimi prazniki.

Več informacij na naši spletni strani:
http://www.tkokranj.si/novice/sola-za-t ... -2019.html
ali na sola@tkokranj.si

Slika
samo_b
član
Prispevkov: 58
Pridružen: 05 Nov 2012 21:30

Re: Šola za turne kolesarje 2019

Odgovor Napisal/-a samo_b »

Prosta mesta na Šoli za turne kolesarje se že pridno polnijo, zato lepo vabljeni k predprijavi.
Odgovori