Tapatalk ne dela več
Re: Tapatalk ne dela več
Eee, sem mislil, da sem se jaz izpisal in nevem vec gesla... probal sem enkrat. Ocitno ni blo to. 

...live for something or you'll die for nothing!
Posledica posodobitve. Bo urejeno.
Meni še vedno ne dela. Vse rubrike so prazne, ne glede kaj izberem - napiše:
Need not empty cmd!
Need not empty cmd!
Kolesarim, torej sem...
-
- KontraRevolucionar
Glede na zgoraj napisano o posodobitvah verjetno nisem edini, ki mu je izgled/prikaz foruma vrglo na "staro" varianto? Se bo to dalo spremenit, ali bo zdaj tako? V nastavitvah nisem nasel vec te opcije.
Marko
Marko
Jest se tut ne znajdem na tej verziji...je totalno nepregledna
Monkey Control
Tapatalk dela spet, nevem pa kako je z različnima vrrzijama na kompu...
...live for something or you'll die for nothing!
siv style - subsilver2 žal pri novih verzijah phpbb ni več supported. Našel šel par frikov ki jih še updejta, ampak nič ni več out of the box.
Če ima kdo čas mu dam staro predlogo, pa naj jo poupdejta na trenutno verzijo phpbbja. bo pa to ful ročnega dela, jaz pa žal nimam časa.
Če ima kdo čas mu dam staro predlogo, pa naj jo poupdejta na trenutno verzijo phpbbja. bo pa to ful ročnega dela, jaz pa žal nimam časa.
Zajeban je le moj alter ego.
sem dodal še 2 styla, Cleansilver je dejansko precej podoben unemu staremu, seveda lohk še mal poeditiramo barve... dejte mal probat pa povedat kaj vam je bolj všeč.
Pod user settings se menja board style
Pod user settings se menja board style
maš. 
sem pohitel, preden dobiš idejo, da se mi moraš na kolena vsest da izpolnem željo

sem pohitel, preden dobiš idejo, da se mi moraš na kolena vsest da izpolnem željo