Predstavi se in povej kaj iščeš ali pa kontaktiraj koga izmed tistih, ki so to že naredili. Tu ne vabiš na konkretno turo, ampak pustiš nekakšno odprto povabilo za dogovor za turo. Tu se predstavijo tudi vsi novi člani table.
Zdaj sem do nedelje v okolici in bi rad raziskal malo enduro proge tukaj. Kaki nasveti kak se orientirat..na kaj naj bom pozoren in po videih ki jih gledam..ki je najbolse nazaj na start gonit?
Makedam parking v/pri Grožnjanu... potem pa gor do oddajnika.
Tam je en štart in dva trejla. Odpelješ oba. Sem na štart lahko delno odsekaš/porineš.
Poglej si kje gre Parenzana... na koncu trejla poiščeš pot do nje in te pripelje nazaj.
Potem imaš pa še dva trejle od parkinga proti oddajniku. Gor goniš po makedam cesti.
En je pa še v drugo smer iz mesta la kak bi rekel... za tistega pa je res najbolje, da si dobiš kakšno mapo in/ali track.
Jaz žal nimam nič, ker ne vozim na tracke/mape, ampak po opisih, spominu, raziskovanju...
Ok prefural danes..1x Groznjan..trail direkt iz mesta dol...tak-tak.....pol pa na Šaltarijo...uhh...vrhunski! 2x sem ga rukno..vse skup torej 3 kroge gor/dol...nekje 3 urce...gotov sn bil ko sn prigono nazaj do avta gori na parkingu. Dans sn si orav reko...kaj bi da za eBajk ).
Drugac pa super...Šaltarija res bomba proga..4min nekje uzitka..super spelana..mogoce kako jumpo pogreso..nimam kaj rect. Se pridem ziher kdaj odpelat pa na drugi breg pogledat
Hehe ja...res je bogi..ne priporocam ce gre keri prvic. Ce je kako shutl opcija ali e bajk si zmago tu...lahko naredis neprimerno vec krogov. Ce pa gonis pa mas pravi trening..ogromno vode..cokoladic/sendvic za moc je must.
Splača se it najprej gor do stolpa, nardit enega, potisnit/odfurat nazaj do stolpa po najkrajši opciji (znajdi se), potem pa še na kakšnega tukaj... daljša kosilo pavza in popoldan še Šaltarija ali dve za sladico.