rogla 2016
rogla 2016
kdaj bo letos zastartalo?
- elektrobum
- član
- Kraj: Kozjansko
Re: rogla 2016
Predvidoma bo odprt 10. 6. 2016
Pretekli vikend so nam zagotovili, da je bilnres zadnji...MiLi napisal/-a:morda kdo ve, če Rogla še laufa?
Peršak je rekel, da so v torek nekaj snemali in niso laufali, so moral vse brcat/tiščati.
...live for something or you'll die for nothing!
škoda. bom pa za vsak slučaj še poklical. morda so si pa premislili 

If you ain't Mountain Biker, you ain't shit!
Zdravo, je mogoče že kdo fural letos na rogli ? Kako je kaj ?
Rogla se ponavadi odpre šele za poletne počitnice. Dvomim, da bo letos kaj drugače.
Je že kdo fural letos ? Proge urejene?
Proge tip top. Ampak bolj kot ne speglane...čisti flow
Proge v izjemnem stanju, res pohvalno, za uživat.
Prejšnji teden sem se odpravil tja z mislijo, da bom pač potrpel počasno sedežnico, ki mi je še vsakič načela živce.
Tudi tokrat ni bilo nič drugače, po parih furah mi je dopizdilo.
Vem, da je o tem že večkrat tekla debata, ampak res mi je škoda za ta bike park, ki ima toliko potenciala.
Jebiga
Prejšnji teden sem se odpravil tja z mislijo, da bom pač potrpel počasno sedežnico, ki mi je še vsakič načela živce.
Tudi tokrat ni bilo nič drugače, po parih furah mi je dopizdilo.
Vem, da je o tem že večkrat tekla debata, ampak res mi je škoda za ta bike park, ki ima toliko potenciala.
Jebiga
Sedežnica je (še) vedno počasna, ampak glede na moj zadnji obisk ima vsaj kavelj na vsakem drugem sedežu. Sej bo...
sedežnica bo vedno počasna. Tu je brezveze pričakovat spremembe, ker nesme it hitreje.
Drugače je pa isto kot lani, razen tiste problematične blatne predele so zrihtali in so zdaj položeni kamni.
Drugače je pa isto kot lani, razen tiste problematične blatne predele so zrihtali in so zdaj položeni kamni.
A zdej ko je upravnik sel nazaj na drugi del Pohorja, so uspeli celo kaj zrihtati, posledično je pa na "stari novi" njegovi lokaciji spet vse obstalo?
Zadnjič spremenil cebe, dne 05 Avg 2017 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
A kdaj Rogla ni bila zrihtana?
Dva ali trikrat sem bil gor in sem videl dosti za nardit, pa sem fantom omnil, ker sem jih poznal, pa so odgovoril v stilu "dobr je za kirga je".
Res pa je, da lansko in letosnjo sezono nisem bil...
Res pa je, da lansko in letosnjo sezono nisem bil...
Jaz bi imel pripombo samo na končni iztek, ki je zelo "roglast" in na višino vratc - določena te "opalijo" po prstih...
Čuti se, da so stare proge nevzdrževane, in da se dela samo na novih progah.
- elektrobum
- član
- Kraj: Kozjansko
No ne bit tako pikolovski na vsako lukno, kamenček.... Itak vsakemu ne morajo ustrežit, je preveč različnih navad, karakterjev, želja...
Sedežnica je takšna kot je in bo tudi tako ostalo. Ne vem zakaj bi kar naprej to povdarjali.
Na cesti imaš tut prometni znak 60 pa dobene bajte, prehoda, postaje.. pa čeprav bi lahka blo komot 90 tak je pa pika.
Se pa fantje trudijo. Všečen park, prav tako cena.
keep going....
Sedežnica je takšna kot je in bo tudi tako ostalo. Ne vem zakaj bi kar naprej to povdarjali.
Na cesti imaš tut prometni znak 60 pa dobene bajte, prehoda, postaje.. pa čeprav bi lahka blo komot 90 tak je pa pika.
Se pa fantje trudijo. Všečen park, prav tako cena.
keep going....
par let nazaj ko sem bil ob koncu sezone, je bila proga gladka ko parket. z ponijem bi lahko šel po njej. škoda da ni čez teden odprta 

Škoda tudi, da ni sedaj par let nazaj.
Hvala bogu, da niso vec speglane 

A rogla ta vikend še obratuje, a kdo ve?
Zdravo,
nikjer nisem zasledil kakšne traile imajo na Rogli. Mogoče bi za vikend šel pogledati. Je tudi za začetnike? bi svojo seboj vzel in ji rental eno kolo.
Ali se bolj splača na Pohorje?
nikjer nisem zasledil kakšne traile imajo na Rogli. Mogoče bi za vikend šel pogledati. Je tudi za začetnike? bi svojo seboj vzel in ji rental eno kolo.
Ali se bolj splača na Pohorje?
Mislim, da ne boš nič zgrešil z Roglo. Pa še čas za spočit se bo imela na sedežnici.
I intend to live forever. So far so good.
Precej primernejsa je Rogla za zacetnike, kot pa Pohorje...
Vlecnica je pa... Ni za komentirat!
Vlecnica je pa... Ni za komentirat!
Oba preživela in zadovoljna. Traili OK, sploh za začetnike, nebi pa imel nič proti, če bi bili malo daljši.
Se 100% vrnem.
Sedežnica no comment
20minut si na njej.
Se 100% vrnem.
Sedežnica no comment

Po parih letih zopet na Rogli. Guzva. Bike park pa enak kot par let nazaj - sklepam, da ga od takrat niso nic kaj rihtali - kar je dobra stvar, da je kje se kaksna korenina/kamen 
Cena 25e se mi zdi malce pretirana za ponudbo. So pa zaceli racunat tudi pohodnikom za sedeznico - gre mogoce mal bolj hitro ker ni ustavljanja in manjsa guzva (se zmeraj si gor 15-20min).

Cena 25e se mi zdi malce pretirana za ponudbo. So pa zaceli racunat tudi pohodnikom za sedeznico - gre mogoce mal bolj hitro ker ni ustavljanja in manjsa guzva (se zmeraj si gor 15-20min).