MOŽIC
MOŽIC
Stanje poti (tako vzpon kot spust) je v tako odličnem stanju, da je kolesarjenje pravi užitek. Zato bi se na tem mestu rad zahvalil lokalnim zanesenjakom za čistilno akcijo, s katero ste nam omogočili prekrasen MTB dan. 

Zadnjič spremenil Nejc>40, dne 07 Sep 2010 06:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni važen cilj, temveč pot!
Re: MOŽIC
V Podbrdo in to z vsem spoštovanjem do tistih, ki tako lepo vzdržujejo poti in urejajo kanale za odtekanje meteorne vode. Pred leti me je lokalec poprosil za pazljivost pri vožnji čez te kanale. Z blokiranim zaviranjem preko teh kanalov se lahko naredi nepopravljiva škoda zato res RIŠPEKT pri ohranjajnju odličnega stanja poti.
Ni važen cilj, temveč pot!
Fantje (in pa seveda tudi punce), je kdo v teh dneh fural Možic iz Podbrda?
Zanima me predvsem višina trave, ko se enkrat pride ven iz gozda.
Na Možicu sem bil že večkrat, ampak enkrat sem naletel na tako visoko travo, da sem se skoraj obrnil nazaj v dolino
Zanima me predvsem višina trave, ko se enkrat pride ven iz gozda.
Na Možicu sem bil že večkrat, ampak enkrat sem naletel na tako visoko travo, da sem se skoraj obrnil nazaj v dolino

- thunderbolt
- član
- Kraj: LJ
Tisti, ki je v zadnjem dnevu vozil Mozica, naj se malo zamisli nad svojimi sposobnostmi voznje. Vsepovsod vecmetrske sledi blokiranja zadnjega kolesa! Se pes vzpenjam, jih "radiram" in na veliko kolnem-kaj sele pesec, ki ni kolesar!