Muci je res malo moker spodaj; Rock'n'flow pa je odličen in suh toliko, da se že praši

Samo peške.... RnF zasnežen od Davovca na gor, pa niti ene špure, kar je čudnoMAMAMAMA napisal/-a:Je bil zadnje dni kdo na Muciju ali RnF? Kako izgledata?
če ne prej bo to sigurno na prvi dan obratovanja v poletni sezoni. prej ti tako ne velja...P_Nut napisal/-a:Kdaj se pa da sezonsko nabavit?
Pametnjakovič gondola ni zastonj, pa tudi "ekipa" najbrž ne dela zastonjbjakeb napisal/-a:Dobr je. Tudi ekipa konstantno dela, zal pa zaradi vremena kaksen kamen pogleda ven.
Pametnjakovici, kolk ste jih umaknili s proge? Nobenga. Ah pol pa ne jamrat.
Večina ekipe je plačana predvsem preko zastonj kart za bike park. In ekipa tudi dela. Sam sem tam enkrat na teden vsaj in vidim, da je veliko popravljenega. Je precej zajeban teren za delo, saj je dostop do trailov, razen po samem trailu dol precej težak.m66 napisal/-a:]Pametnjakovič gondola ni zastonj, pa tudi "ekipa" najbrž ne dela zastonj
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Slovenskih bajkparkov.m66 napisal/-a:Nad povprečjem česa?
Žal bo letos res zadnji dan obratovanja 8.10., ker potem začnejo menjati pletenico na kabinki.urbanesque napisal/-a:Vse proge in pogoji za vikend so bile res top. Ali je res zadnji dan obratovanja 8.10?
Obvestilo je bilo, jaz sem ga v nedeljo sigurno videl.rugbyfan napisal/-a:Tle pa morem mal spljuvat lastnike
V sredo pogledam na net, nič ne piše posebnega, zunaj sonček... avto, gas, preoblečt na parkingu. Pridem do blagajne na stebru majhen listek da v tor in sredo ne obratuje!!! K bi vsaj na spletno stran obesili obvestilo ne da se mora človek pripeljati zastonj do tja.
Oprosti, nisem bil dovolj jasen, nekje sem na spletu zasledil, saj sam tudi sam želel it pred dežjem, zato sem raziskoval.rugbyfan napisal/-a:Obvestilo je bilo v fizični obliki na blagajni. In če nisi bil par dni prej tam, ga nisi mogu videt a?
Obvestilo je bilo v nedeljo zvečer zagotovo objavljeno tudi na spletni strani Krvavca (do kdaj je bilo gor nisem preverjal).rugbyfan napisal/-a:K bi vsaj na spletno stran obesili obvestilo ne da se mora človek pripeljati zastonj do tja.
Depresija napisal/-a:.. in kar mi gre najbolj v nos .. 3-urna vozovnica po novem 21€? --> svinjarija. Moje mneje!
Prišli do cenovne meje ali do traila brez asfaltno vlakastih vložkovsamo_b napisal/-a:Jah, nekje je najbrž (cenovna) meja, ko si že želiš trail brez asfaltnih in vlakastih vložkov in mislim da so prišli do tja.
?cebe napisal/-a:Dokler cene določajo ljudje, ki ne vozijo in/ali vlagajo lasten švic v iugradjo, bodo cene rastle, kvaliteta crlostne storitve pa verjetno upadala...
Pri nas marsikaj, sploh kar je "državnega", vodijo ljudje, ki to počnejo izključno za lastno korist!
Alio napisal/-a:Je kdo fural med prazniki? Kako izgledata muci in rnf?
romc35 napisal/-a:Alio napisal/-a:Je kdo fural med prazniki? Kako izgledata muci in rnf?
Oba traila sta poštimana in sta super.
LP Romc