ŠENTVIŠKI GRADITELJ???
ŠENTVIŠKI GRADITELJ???
Zadnjič sem med kolesarjenjem naletel na nekaj band in en skok v goszdu na Šentvidom. Sam stanujem dvesto metrov nižje, takoj pod zadnjo bando pa se začenja celo naš družinski gozd. Z veseljem pomagam, da bi se stvar razvila še naprej. Gratitelji, prosim kontaktirajte me na pm, pa se lahko kaj malega domenimo.
Lp, Miha
Lp, Miha
POSOD MI PUMPO!
šentvid nad Lj
Živjo!
Vidim, da sem povzročil celo zmedo. Gre za šentvid pri LJ.
Lp, Miha
Vidim, da sem povzročil celo zmedo. Gre za šentvid pri LJ.
Lp, Miha
POSOD MI PUMPO!
Re: ŠENTVIŠKI GRADITELJ???
mihlmihl ...kje je pol ta poligon 

Behind the eight ball, ahead of the curve, ridin' the wave, dodgin' the bullet, pushin' the envelope.
mihlmihl...še vedno čakamo. Kam si zginu??
Zdravo!
Najprej dolgujem opravičilo. Že dolgo nisem taval po tej temi, pa tudi sicer sem kar resno poškodovan in bom shodil šele konec novembra ter, upam da, tudi vozil:) Torej nisem za nobeno rabo, tudi za lopato zankrat še ne. Če pa lahko kako drugače pomagam, me kontaktirajte na pm.
Lp, Miha
Najprej dolgujem opravičilo. Že dolgo nisem taval po tej temi, pa tudi sicer sem kar resno poškodovan in bom shodil šele konec novembra ter, upam da, tudi vozil:) Torej nisem za nobeno rabo, tudi za lopato zankrat še ne. Če pa lahko kako drugače pomagam, me kontaktirajte na pm.
Lp, Miha
POSOD MI PUMPO!
V zadnjih postih so spraševali, kje naj bi bila ta proga in še vedno niso dobili odgovora...
Se pravi mihlmihl nam lahko izdaš to skrivno lokacijo proge

Se pravi mihlmihl nam lahko izdaš to skrivno lokacijo proge

k če ne bomo pršli na vrata potrkat

Behind the eight ball, ahead of the curve, ridin' the wave, dodgin' the bullet, pushin' the envelope.
Vem samo za en jump sam je čuden landinig tko da, je pa tam blizu Madžarske ambasade če kaj pomaga.
Živjo!
No, vidim, da se dela ena zanimiva linija z dropom na koncu. Noga je zdrava, roke (za kako lopato vreč) tudi. Torej: če rabiš kako pomoč, me kontaktiraj na pm.
Lp, M
No, vidim, da se dela ena zanimiva linija z dropom na koncu. Noga je zdrava, roke (za kako lopato vreč) tudi. Torej: če rabiš kako pomoč, me kontaktiraj na pm.
Lp, M
POSOD MI PUMPO!
mihlmihl a lahko PROSM (with shugar on top
)poveš kje je ta proga bolj natančno 

mihlmihlA a je moznost, da nam pot opises od cerkve naprej da se bomo lazje orijentirali(cerkev je nasproti TUŠa)?RuffRydeR napisal/-a:mihlmihl a lahko PROSM (with shugar on top)poveš kje je ta proga bolj natančno
pazi, da ne pades, ker pol si na tleh.
Pa sej to že ni več šentvid,mar niso to že vižmarje?planinsek napisal/-a:mihlmihlA a je moznost, da nam pot opises od cerkve naprej da se bomo lazje orijentirali(cerkev je nasproti TUŠa)?RuffRydeR napisal/-a:mihlmihl a lahko PROSM (with shugar on top)poveš kje je ta proga bolj natančno

Ne, to je še Šentvid, kakor vem se Vižmarje začnejo z križiščem Celovške ceste s tisto ki pride iz šentviškega predora oz. končno postajo enke.Tetris napisal/-a:Pa sej to že ni več šentvid,mar niso to že vižmarje?planinsek napisal/-a:mihlmihlA a je moznost, da nam pot opises od cerkve naprej da se bomo lazje orijentirali(cerkev je nasproti TUŠa)?RuffRydeR napisal/-a:mihlmihl a lahko PROSM (with shugar on top)poveš kje je ta proga bolj natančno

kje je zdej to ful fajn bi blo vedt 

The secret to mountain biking is pretty simple. The slower you go the more likely it is you'll crash. ~Julie Furtado
Glede na to da odpisuje na pol leta bomo verjetno izvedeli glih enkrat septembra ali pač nikoli.
Tako da bo treba na bajk zdej en popoldne pa poiskat

Tako da bo treba na bajk zdej en popoldne pa poiskat

da ne odpiram nove teme...
Zadnjič sem opazil, da je trail "Šentvid 1.0" (proti skakalnici Gunclje) dokončno uničil in razril traktor. A morda kdo ve za kakšen podoben trail iz Velike Trate proti Šentvidu/Guncljam/Stanežičam?
Zadnjič sem opazil, da je trail "Šentvid 1.0" (proti skakalnici Gunclje) dokončno uničil in razril traktor. A morda kdo ve za kakšen podoben trail iz Velike Trate proti Šentvidu/Guncljam/Stanežičam?
Poglej v smeri proti daljnovodu