Kolo je rog marathon, staro najmanj 20 let. Napadla ga je rja, ker je zadnjih nekaj let stal pod kozolcem. Najbolj me zanima, kje bi lahko dobil dele v stilu 80ih kot je npr. sedež, pedala, tud pnevmatike od današnje specialke ne pašejo na obroč(baje je obroč prevelik, vsaj jaz nisem mogel gor dobit gume). Aja, pesto v obročniku je samo podmazano, kot drsni ležaj, nobenih kuglic

vseeno sem se odločil da bom zaupal tej tehnologiji in obročnikov ne bi menjal. Lahko pesta podmažem z oljem al mora bit mast?
Rja je najbolj napadla zadnje zobnike, verigo in zadnja dva mala zobnika od menjalnika. Tudi za slednje se mi ne sanja kje bi jih lahko kupil. Veriga na členku sploh nima kotalk ampak enostavno nepremičen sornik

Razmišljam da bi dal namesto zadnjegamenjalnik alivio ki ga mam nekje v rezervi. what do ya think? bo delal dobro s prestavnimi ročicami ki se nahajajo na spodnjem delu okvirja? ne bi smelo bi težav pomoje. raje bi vseeno obdržal tega, ampak ne vem kje bi dobil taka zobnika.
Torej za začetek najbolj nujne stvari: pnevmatike, veriga, kaseta, zadnji menjalnik (obnova ali menjava). trak za na balanco, sedež in pedali malo kasneje.
bremze, gonilko z zobniki in obroča bom obdržal, tudi prestavne in zavorne ročice ne bi menjal
http://www.shrani.si/?1Y/Yu/3SH12Bcm/dsc00282.jpg
nekej tazga mam v mislih